Eşti pe cale să-l înşeli? Vezi ce spun experţii despre viaţa ta sexuală

De Adina Radu, pe

Chiar dacă eşti căsătorită sau într-o relaţie serioasă, câteodată pur şi simplu îţi pică „cu tronc” o altă persoană. De aici şi până la a acţiona în acest sens este doar un pas mic, pe care dacă îl faci ai putea regreta mai târziu. Nu este nimic în neregulă că placi altă persoană, dar cât de aproape eşti să-ţi înşeli partenerul? Vezi mai jos cele mai evidente semne:

Visezi la bărbatul perfect

Îl iubeşti pe cel de lângă tine, dar totuşi ceva lipseşte, aşa că nu poţi decât să visezi la bărbatul ideal – un personaj fictiv care nu există în realitate. Acest visat cu ochii deschişi este un semn că nu eşti satisfăcută cu relaţia ta şi probabil că până la urmă vei ajunge să-ţi înşeli iubitul cu un bărbat pe care îl consideri cât mai aproape de fantezia ta.

Ai fantezii detaliate cu alţi bărbaţi

Trecând de la vise la realitate, fanteziile sexuale detaliate despre un bărbat de care te simţi atrasă (de exemplu, te ai gândit deja la ce lenjerie intimă vei purta când vei ajunge cu el în patul tău şi ce poziţii vrei să încerci cu el) sunt un alt semn care avertizează că mai ai doar puţin până începi să pui fanteziile în practică.

Cusurul iubitului

Atunci când te simţi îndrăgostită de altă persoană, parcă începi să vezi numai defectele iubitului tău, în comparaţie cu cel pe care îl placi – de ce nu se poate îmbrăca mai frumos, de ce nu îşi aranjează părul altfel şi aşa mai departe. Practic, acum cauţi, în mod inconştient, un motiv ca tu să îl înşeli. La fel, începi şi tot felul de certuri cu el, pornind din nimicuri care până de curând nu te deranjau.
Vezi continuarea articolului pe pagina următoare!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter