Trei zodii predispuse la înșelat în luna septembrie 2018

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 10 septembrie 2018, 16:21
Dacă până acum am analizat care sunt zodiile care au cele mai mari șanse să înceapă o nouă relație în luna septembrie, dar și zodiile care sunt predispuse la despărțire în septembrie 2018, iată că a venit vremea să atenționăm și asupra zodiilor care sunt tentate să calce strâmb în această lună!

Pentru  a depista care sunt zodiile cele mai predispuse la înșelat în luna septembrie, am analizat tranzitele petrecute pe casa aventurii și a flirtului pentru fiecare semn în parte. Iată care sunt cele trei zodii care au cele mai mari șanse să-și înșele partenerul în această perioadă!

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară ar putea fi determinați de Saturn, revenit în mers direct pe casa sentimentală și a aventurii, să calce strâmb în relație. După ce în ultimele 5 luni nativii au analizat și reanalizat situația amoroasă în care se află, s-ar putea ca acum să fie tentați să se consoleze în brațele altei persoane, cu atât mai mult cu cât aceste reevaluări nu au fost mulțumitoare pentru ei. În plus, Luna Nouă formată acum aduce ocazia unor noi începuturi în zona relațională, fapt ce poate, din nou, să favorizeze o relație, chiar și clandestină.

Citește și – Vești bune pentru toate zodiile! Saturn, Marele Malefic, își revine din retrogradare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter