Sex: Ce nu ştiai despre orgasm şi vibratoare

De Diana Zagrean, pe

Credeai că ştii totul despre relaţii şi sex cu partenerul? Ei bine, iată câteva studii care te contrazic. Află tot ce nu ştiai despre sex oral, vibratoare şi diferenţa dintre bărbaţii supli şi cei cu burtă. Iată ce nu ştiai despre orgasm şi vibratoare.
Sexul oral te poate scăpa de greţurile de dimineaţă
Un cercetător american a descoperit un leac mai…inedit pentru greţurile de dimineaţă ale gravidelor. El sugerează că greţurile sunt provocate de ADN-ul străin al partenerului şi că, prin înghiţirea regulată a spermei acestuia, corpul se obişnuieşte cu el. Deşi teoria nu a fost încă testată, a fost primită cu mare entuziasm de tăticii de pretutindeni.
Bărbaţii graşi rezistă mai mult în pat
Te temi că bărbatul pe care îl iubeşti a început să pună burtică? Nu mai ai de ce să fii îngrijorată. Un studiu recent arată că există o strânsă legătură între indexul masei corporale crescut şi durata actului sexual în cazul bărbaţilor. Studiul, realizat de cercetători din Turcia a relevat faptul că durata medie a actului sexual în cazul bărbaţilor cu greutate normală este de 108 secunde, în timp ce bărbaţii supraponderali durează până la 7,3 minute.
Citeşte mai departe despre vibratoare şi orgasm pe pagina următoare!
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter