Cum faci sex cu un bărbat lipsit de imaginaţie

De Raluca Cristea, pe

Deşi femeile par atrase de bărbaţi puternici şi mândri, adevărul este că bărbatul care tace şi face iese câştigător. Un bărbat timid este de multe ori şi…
… unul care nu are multe idei în pat. Deci, cum faci sex cu un bărbat lipsit de imaginaţie?

Trebuie să ţii minte că sexul cu un bărbat fără imaginaţie se bazează pe puterea ta de atracţie, pe răbdare şi sugestii sexuale eficiente. Orice tactică ai aborda, trebuie mereu să transmiţi un mesaj verbal şi non verbal.

Fă tu prima mutare

La un moment dat, descoperi ce plăcut este să deţii controlul. În cazul unui bărbat fără idei în pat, este chiar atitudinea potrivită. Dacă vrei ca relaţia să nu devină plictisitoare, exprimă-ţi dorinţele! Fie îţi va mulţumi pentru idei punându-le în aplicare, fie trebuie să le materializezi tu şi sa îi spui că data viitoare este rândul lui să facă inedit. Propune-i o nouă poziţie sexuală sau o altă locaţie pentru sex!

Sugerează-i ce să facă

Spune-i că îţi plac surprizele şi chiar fă-i una, aşa, ca exemplu: masaj erotic, striptease, sex oral… Poate că are nevoie de o aprobare din partea ta, că gesturile lui îţi plac sau pur şi simplu, sunteţi la început ca şi cuplu şi nu ştie exact cum reacţionezi. Nimic mai simplu! Metoda tradiţională funcţionează de minune: îi iei mâna şi o pui pe locul unde vrei să fii atinsă sau sărutată. Dacă nu face nimic, atunci o să ai serios de furcă cu el, pentru că fie îi este indiferent sexul cu tine, fie este prea timid.

Fii spontană!

Fă-i semn să tacă sau spune-i că n-are voie să vorbească. Dezbracă-l încet şi leagă-l cu o eşarfă la ochi. Întinde-l pe pat şi sărută-l pe tot corpul, fără să incepi partida de sex. Crezi că nu îţi va urma exemplul?

Sau… fă pe neştiutoarea

Dacă el consideră că ai suficientă experienţă, s-ar putea simţi intimidat gândindu-se la ce aşteptări sau preferinţe ai în materie de sex. O să se relaxeze total dacă îl laşi să creadă (şi poate chiar aşa va fi) că este mai bun decât cei dinaintea lui şi că tu de fapt, chiar nu ştii prea multe, dar astepţi să te înveţe el.

Încearcă limbajul murdar (dirty talk)

Dacă mai mult tace, asta nu înseamnă că nu poate să se schimbe! Poate ca nu vorbeşte mult pentru că este felul în care se concentrează să îţi ofere plăcere sau poate că nu îţi vorbeşte murdar pentru că nu vrea să strice momentul crezând că nu ţi-ar plăcea. Dar… ai putea sa îi schimbi complet atitudinea cu şoaptele erotice potrivite. Data viitoare va avea şi el frazele pregătite!

Atinge zonele erogene cu care nu dai greş

Se spune că ,,repetiţia este mama învăţăturii” aşa că o să îţi reamintesc să nu uiţi de atingerea celor mai importante zone erogene, care îi dau instant poftă de sex: lobul urechii, ceafa, gâtul, sfârcurile, şoldurile, fesele, scrotul şi perineul.

Iubitul tău are imaginaţie sexuală sau l-ai regăsit în rândurile de mai sus?


Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter