Greşelile lui, atunci când îţi face sex oral

De Mia, pe Ultimul update Marți, 12 mai 2015, 18:44
Sex

Bărbaţii se laudă cu sexul oral mai mult când li se face, decât atunci când trebuie să fie ei în rolul de a oferi plăcere. Nu toţi îşi găsesc cu uşurinţă calea între picioarele unei femei, însă oricum senzaţiile sunt plăcute – pentru amândoi. Care sunt cele mai comune greşeli pe care le fac ei:

Cum începe partida de sex oral

Desigur, dacă se aruncă direct peste tine şi îţi dă jos chiloţii cu dinţii abia aşteptând să ajungă la „comoară”, poate mai degrabă să îţi taie tot cheful. Dar chiar şi dacă se numără printre bărbaţii care au auzit până acum de preludiu, nu înseamnă că startul este prea bun.
Ori ţine prea puţin, ori ţine prea mult, ori uită să-ţi sărute şi alte părţi ale corpului… O idee bună ar fi să aştepte un semnal de la tine – atunci când nu mai poţi de plăcere şi dorinţă, fă-i un semn să treacă mai departe şi nu înainte!

Nu îşi foloseşte şi degetele

O altă greşeală pe care o fac unii bărbaţi este să considere că o limbuţă jucăuşă plasată în zona cea mai importantă este de ajuns. Ei bine, nu e aşa. Dacă se joacă cu clitorisul, ar fi nevoie şi de o operaţiune de stimulare a punctului G, care este atât de simplă.
Dacă nu a auzit până acum de el sau nu ştie cum să ajungă acolo, atunci începeţi partida de sex oral cu o scurtă lecţie de anatomie aplicată. Va aprecia efortul şi tu te vei bucura mult mai mult de ceea ce urmează să se întâmple.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter