Sex: 5 semne că te afli într-o relaţie abuzivă

De Sandra Sarbu, pe

Abuzul domestic nu înseamnă doar violenţă fizică, ci aceasta este doar una dintre formele acesteia, poate cel mai grav. Te poţi afla într-o relaţie abuzivă fără să îţi dai seama că partenerul îţi face rău, iar când realizezi ce se întâmplă, trauma deja s-a instalat.
Abuzul verbal este la fel de dăunător ca şi cel fizic, însă semnele lăsate nu sunt vizibile la exterior şi câteodată îţi poţi da cu greu seama că cineva suferă. Iată care sunt semnele abuzului verbal.
Fericirea, o amintire
În orice relaţie există momente bune, fericite şi momente în care nu vă mai înţelegeţi la fel de bine. Dar atunci când în relaţia ta de cuplu cu greu îţi mai aminteşti când te-ai simţit ultima oară bine alături de partenerul tău, este timpul să faci o schimbare. Mai ales dacă momentele intime au fost înlocuite cu certuri grele şi ţipete.
Intuiţia ta ce îţi zice?
Te trezeşti că gândurile te îndeamnă să fugi mâncând pământul din relaţia în care te afli, însă nu îţi poţi da seama ce anume te face să gândeşti aşa? Este chiar intuiţia ta, care încearcă să te salveze de o persoană care abuzează de tine verbal şi emoţional.
Dacă nu ştii cum poţi ieşi dintr-o astfel de relaţie de cuplu, poţi cere ajutorul la Centrul-Pilot de Asistenţă şi Protecţie a Victimelor Violenţei în Familie sau la Centrul de Informare şi Consultanţă pentru Familie.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter