Reguli Feng Shui pentru a-ţi găsi sufletul pereche

De Stela Moisescu, pe

Poate că nu crezi în suflete pereche, dar sigur crezi în compatibilitate! Ei bine, bărbatul ideal pentru tine nu-ţi va ieşi în cale, dacă nu ştii ce vrei şi nu eşti…
… pregătită să primeşti iubirea cu braţele deschise. În aceste condiţii nu ai cum să rezonezi cu altcineva şi, fără să îţi dai seama, păstrezi distanţa de potenţialul tău patertener de viaţă.

În cazul în care eşti singură de mai multă vreme, este important să îţi pui întrebări legate de propria spiritualitate. Există tehnici Feng Shui care te ajută să deblochezi drumul dintre tine şi sufletul tău pereche. Totul porneşte de la propria persoană şi de la spaţiul în care te odihneşti, deci dormitorul.

Rodika Tchi, expert în Feng Shui, te invită să îţi pui următoarea întrebare: „Dacă sufletul tău pereche ar pătrunde în intimitatea dormitorului tău, s-ar simţi ca la el acasă?” Feng Shui-ul este un instrument prin care îţi faci dormitorul primitor, astfel încât sufletul tău pereche să se grăbească să îl ocupe.

Iată ce tehnici Feng Shui te ajută să îţi găseşti sufletul pereche!

Pentru a te înconjura cu energie pozitivă este important să faci ordine în dormitor şi să nu ai multe piese de mobilier: patul, două noptiere şi un şifonier sunt suficiente.

Pentru pereţi alege culori menite să îţi aducă un echilibru emoţional, aşa cum sunt tonurile pielii. Ca să atragi iubirea în viaţa ta, poţi opta pentru nuanţe rozalii, de piersică sau roz prăfuit, te sfătuieşte Kum Martin, expert în dating. Şi nuanţele crem invită iubirea în viaţa ta. Oricum,  ocoleşte culori aprinse, cum ar fi: roşu, galben, potocaliu sau mov.

Mobilierul trebuie musai să fie din lemn, căci acest material se ocupă de regenerarea vieţii tale sentimentale. Nu alege un mobilier colorat în anumite nuanţe, ci mergi pe mâna nuanţelor naturale de lemn. Astfel, creezi un spaţiu plin de vitalitate, care îţi readuce norocul în dragoste.

Cât despre decoraţiuni, alege obiecte care promovează parteneriatul, deci nu tablouri portret, cu un singur personaj. Optează pentru două suporturi de lumânări, o statuetă care întruchipează un cuplu sau un tablou în care există două personaje. Scoate din dormitor fotografiile cu părinţii sau copiii rudelor. În acest spaţiu nu trebuie să existaţi decât tu şi posibilul tău iubit.

În acest sens, experţii în Feng Shui te sfătuiesc să îi faci loc în dormitor din timp sufletului tău pereche… la propriu! Lasă un raft din şifonier gol, la fel şi una dintre cele două noptiere care încadrează patul. Aceste spaţii goale, care aşteaptă să fie umplute, îţi atrag sufletul pereche.

În ceea ce priveşte patul din dormitor, iată cum atragi iubirea în viaţa ta cu ajutorul lui:

–    Optează pentru un pat fără corpuri de depozitare sub el, aşa cum sunt şi canapelele extensibile. Regulile Feng Shui spun că spaţiul de sub pat trebuie să fie gol.

–    Mută patul pe peretele opus celui cu uşa şi fă-l accesibil din trei părţi: lateralele şi picioarele. Partea de sus, unde dormi cu capul, trebuie aşezată în dreptul peretelui, dar nu lipită de perete! Lasă în jur de 15 cm distanţă între pat şi perete. În acest fel, nu există nicio conexiune între creierul tău şi curentul electric care trece prin pereţi în timpul somnului, spun experţii. Aşează câte o noptieră de o parte şi de alta a patului.

–    Dacă eşti tentată să cumperi un pat mare, în care să încapă fără probleme un bărbat, află că regulile Feng Shui îţi spun să achiziţionezi un pat suficient de micuţ încât să încurajeze cuibărirea în braţele celuilalt.

Cât despre cearşafuri, ele trebuie să fie foarte fine şi de calitate şi, foarte important, să nu fie prea masculine, ori prea feminine: alege un model unisex, care să vă mulţumească în egală măsură pe tine şi pe sufletul tău pereche.

În cazul în care ai deja un partener, dă click şi află câteva sfaturi Feng Shui pentru a avea orgasm cu iubitul!

Foto: Shutterstock

Indiciul 1: Eucerin® Hyaluron-Filler

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter