Preludiul unei partide de sex oral, pas cu pas

De Raluca Cristea, pe

Dacă pentru multe cupluri sexul oral este preludiul unei partide de sex normal, de ce nu ai încerca un preludiu pentru o partidă de sex oral? Află cum…
…te bucuri de preludiul sexului oral, pas cu pas!

Preludiul este cea mai plăcută şi sexy obligaţie

Poate cel mai mare eşec în pat este să nu fi suficient de excitată pentru sex, iar cauza este în 80% din cazuri lipsa sau durata prea mică a preludiului. Ştiai că, în medie, o femeie are nevoie de un preludiu de 7 ori mai lung decât îi oferă partenerul?

Începeţi preludiul înainte să intraţi în casă

Indiferent dacă este vorba despre preludiul unei partide de sex oral sau sex normal, tentaţia trebuie să apară înainte să ajungeţi acasă. Instrumente ale tentaţiei ai la îndemână aproape oriunde te-ai afla: în parc sau pe stradă – sugi o acadea sau mănânci o îngheţată, la restaurant îţi mişti buzele senzual, mănânci muşcând tacticos şi îl priveşti în ochi în timp ce savurezi bucăţică cu bucăţică, la o petrecere sau o ieşire cu prietenii bei ceva şi îţi lingi tentant buzele…

Sărută-l cu aluzie directă la sex oral

Odata ajunşi acasă, nu grăbiţi momentul. În picioare, sărută-l pe gât, pe umeri, mângâie-l pe ceafă şi prin păr dar concentrează-ţi atenţia pe buze şi pe zona lui intimă. În timp ce îl săruţi, muşcă-i uşor buzele, fă cercuri cu vârful limbii pe limba lui şi pe buze. Exact în acelaşi timp, atinge-i fesele şi zona intimă şi apasă uşor. Suge-i limba ca şi cum ai suge capătul penisului.

Dezbrăcaţi-vă erotic

Dezbracă-l doar de tricou şi lasă-l să te ajute sa-ţi dai bluza jos. Împinge-te în el, ca să simţiţi cât sunteţi de excitaţi, apoi daţi jos pantalonii. Rămâneţi aşa, faţă în faţă, în picioare şi sărutaţi-vă foarte pasiona, oricum şi aproape pe oriunde.

Treceţi la mişcări şi atingeri specifice sexului oral

Puteţi să vă întindeţi pe pat şi să încerci orice îţi trece prin cap, atât timp cât îi dai de înţeles că vrei o partidă de sex oral, reciproc sau nu. Dezbrăcaţi-vă complet. Sărută-i gâtul, pieptul, abdomenul, coapsele şi toată zona intimă, dar nu şi penisul. Dacă vrei să-ţi facă sex oral, pune-i mâna între picioarele tale şi lasă-l să exploreze, apoi totul va merge de la sine, pentru amândoi!

Ţie îţi place să faci sex oral sau crezi că este prea mult?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter