Sexul oral ca preludiu – află ce ai de făcut!

De Raluca Cristea, pe

Într-o societate a vitezei, sexul trebuie să fie ultimul lucru pe care îl faci în grabă. Şi cum preludiul este vital, află că sexul oral poate fi preludiul perfect!
Dacă şi tu eşti una dintre femeile pe care sexul oral oferit şi plăcerea partenerului le excită, află cum poţi transforma sexul oral în preludiu!

Ce înseamnă preludiu ca la carte?

Dacă ar fi să ne luăm după psihologi, preludiul unei partide de sex poate să dureze chiar şi o zi întreagă, dacă partenerii comunică eficient, dacă îşi oferă gesturi tandre sau apelează la diverse trucuri, aşa cum sunt mesajele şi discuţiile picante, prin care se face o invitaţie către partida de sex care va urma în curând.

Pe de altă parte, dragostea şi atracţia fizică rămân primele şi cele mai bune afrodisiace. Atunci când primeşti şi oferi dragoste, atenţie, stimuli sexuali, este imposibil să nu exciţi şi zonele erogene, printre care şi zona intimă. În ajutor îţi vin şi degetele, buzele, limba, şoaptele şi săruturile, acestea completând ideea de preludiu ca la carte.

4 paşi pentru preludiu oferindu-i sex oral

Simte-te confortabil în această postură!

Sexul oral este un subiect tabu pentru unele femei, un subiect stânjenitor pentru altele, dar dacă pentru tine este doar o plăcere sexuală la îndemană, atunci nu îl vei considera niciodată obositor, stânjenitor, defăimător sau scârbos. Nu uita niciodată că: tu stabileşti limitele, tu stabileşti gradul de penetrare, tu impui ritmul. Tu deţii controlul.

Fă-l să aştepte!

Începe cu ceva soft… Sărută-l usor, apoi din ce în ce mai pasional. Continuă săruturile pe gât şi pe lobul urechii. Arată-i ce înseamnă preludiu adevărat! Coboară cu săruturile pe piept şi abdomen şi fă-l să creadă că vei continua din ce în ce mai jos. Deschide-i pantalonii şi mângâie-i uşor zona intimă, în timp ce îl săruţi pe şolduri şi coapse. Apoi ia mâna şi aşează-te deasupra lui, sărutându-l din nou pe buze, foarte pasional.

Descoperă şi 8 trucuri perverse pentru sex oral!

Renunţaţi la o parte din haine!

Este momentul ca hainele să dispară încet. Dă-i jos uşor pantalonii şi arată-i că îl vrei, însă… nu chiar acum. Renunţă şi tu la o parte din haine. Opreşte-te la lenjeria lui intimă şi ocupă-te doar de gland (capul penisului). Lasă-te în jos şi sărută-i penisul cu limba, de sus pana jos. Esti liberă să te joci cum îţi place, cât de intens îţi place.

Renunţaţi la toate hainele şi treceţi la acţiune!

Vă aflaţi acum în faza finală, decisivă: preludiul se încheie şi începe partida de sex în sine, sau, sexul oral se transformă în partidă de sex finalizată cu orgasm. Renunţaţi la toate hainele, arată-i că îl doreşti şi, dacă reuşiţi să comunicaţi chiar şi fără cuvinte, cea mai placută continuare va veni de la sine. Ideal ar fi ca sexul oral să fie continuat de sex normal, de dragul varietăţii şi al reciprocităţii în a primi plăcere.

Entuziasmul, răbdarea şi dorinţa sunt cuvintele cheie. Tot ce faci este… dragoste!

Descoperă şi 8 poziţii incendiare de sex oral!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter