Cum să îmbunătăţeşti o partidă într-un minut

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 16 ianuarie 2015, 21:49

Sunteţi împreună de ceva timp, dar sexul nu e tocmai grozav? Sunteţi obosiţi şi aveţi şi nu aveţi chef în acelaşi timp? Uite câteva idei ca să îmbunătăţeşti o partidă de sex într-un minut.

Adaugă o pernă în mijlocul acţiunii: 10 secunde

În doar 10 secunde poţi modifica radical partida voastră de sex plictisitor. Pune o pernă sub fund şi transformă bietul şi clasicul misionar într-o poziţie de sex interesantă, cu penetrare adâncă şi senzaţii intense.
Pernele sunt mereu la îndemână când faci sex obişnuit, prin pat, aşa că durează foarte puţin să schimbi radical seara şi senzaţiile.

Un deadline mai puţin stresant: 30 secunde

În circa 30 de secunde poţi să-i explici iubitului că are 20 de minute să te aducă la orgasm. Sau poate eşti blândă şi îi oferi 30 de minute, poate o oră. Un deadline poate să pună presiune pe voi, dar, în acelaşi timp, poate să şi pipereze senzaţiile. Inimile voastre vor bate mai repede cu gândul că aveţi un timp limitat şi asta vă poate stârni ceva de speriat.

Adaugă o cravată în ecuaţie: 50 secunde

O simplă cravată din dulapul de lângă pat vă poate transforma o seară plictisitoare într-o noapte fierbinte, de neuitat.
Nu numai că vă oferă câteva unghiuri interesante, datorită poziţiilor modificate de mâinile legate sau ochii acoperiţi, dar poate fi folosită şi în joc de roluri, ca bici pentru băieţii răi, sau drept căluş pentru fetele neascultătoare şi gălăgioase.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter