Cele mai bune poziţii sexuale pentru orgasm multiplu

De Raluca Cristea, pe

Orgasmul multiplu este un deziderat al multor femei, chiar mature sexual. Prea puţin posibil să nu vrei să încerci senzaţia, aşa că…

… ai mai jos unele dintre cele mai bune poziţii sexuale pentru orgasm multiplu!

Şi, înainte de a le înşirui, pentru că nu mai are nevoie de nicio prezentare (cred), află ca cea mai bună poziţie sexuală în care poţi avea orgasm multiplu este Misionarul.

Să continuăm cu…

Poziţia În picioare

Amândoi staţi în picioare, tu cu spatele la el şi uşor aplecată în faţă, poate chiar sprijinindu-te cu mânile de perete. În poziţia asta vaginul este mai strâmt şi partenerul are un unghi de penetrare astfel încât apasă pe punctul G. Orgasmul multiplu este posibil dacă, după primul orgasm, iubitul îţi stimulează clitorisul.

Poziţia Broasca de apă

Tu stai ca o broscuţă care se pregăteşte să sară ( ,,pe vine” dar cu trunchiul spre în faţă) şi te sprijini în palme. Iubitul tău se lasă ,,pe vine” sau îngenuncheză şi te penetrează din spate. Penetrarea este adâncă, iar senzaţiile şi mai intense în încercarea de a atinge al doilea orgasm, atunci când iubitul trebuie să îţi stimuleze manual clitorisul în paralel cu penetrarea.

Poziţia Femeia deasupra

Dar puţin schimbată faţă de cum o ştii. Mai exact, tu stai deasupra dar te apleci în faţă şi îl săruţi pe gât, urechi şi piept. El te prinde de şolduri şi îţi grăbeşte primul orgasm pentru că penetrarea este din ce în ce mai intensă şi adâncă. Ca să îţi stimulezi şi clitorisul, opreşte-l şi mişcă-te înainte şi înapoi, ca şi cum te-ai lipi de zona lui pelviană.

Poziţia Fluturele

La marginea patului, canapelei sau mesei, tu te întinzi pe spate complet, ţii tălpile lipite de podea şi bazinul exact pe margine. Iubitul tău, în funcţie de locul ales de voi pentru partida de sex, stă în picioare sau în genunchi, „încolăcit” de picioarele tale. Penetrarea este profundă şi, fie folosiţi poziţa pentru primul orgasm şi stimularea manuală pentru al doilea, fie invers.

Poziţia Pe umeri

El stă în faţa ta în genunchi şi cu trunchiul drept, tu stai întinsă pe spate, cu o pernă sub cap şi picioarele desfăcute, întinse pe umerii lui. Pentru o penetrare şi mai intensă, pune o pernă mică sub bazin. Ca să îţi stimuleze şi clitorisul, trage-l puţin în faşă, către tine.

Care poziţie te atrage? Ai reuşit să atingi orgasmul multiplu până acum?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter