5 poziţii sexuale ca să îţi tonifiezi coapsele şi fesele

De Raluca Cristea, pe

Ce poate fi mai bine decât să îmbini utilul cu plăcutul? În cazul de faţă, să îmbini sexul cu gimnastica? Ai la dispoziţie 5 poziţii sexuale ca să…
… iţi tonifiezi fesele şi coapsele!

Toate cele 5 poziţii păstrează aceeaşi idee: stai într-o poziţie asemănătoare cu una de gimnastică. Muşchii coapselor se tonifiază datorită tensiunii pe care ţi-o concentrezi în picioare dar şi datorită mişcărilor cu bazinul şi coapsele. Muşchii fesieri îi tonifiezi fie datorită mişcărilor de sus-jos, înainte-înapoi sau circulare dar şi atunci când partenerul te penetrează adânc şi îţi loveşte plăcut fesele cu bazinul.

Reţine faptul că, pentru rezultate vizibile, trebuie să repeţi şi să alternezi poziţiile sexuale de mai jos, chiar să adaugi şi o altă activitate fizică.

Poziţia Amazoanei

În poziţia Amazoana, cuvântul de ordine pentru tine este dominaţie şi efort fizic. Un efort oricum foarte plăcut, din moment ce combini gimnastica şi plăcerea sexuală. Iubitul tău trebuie să se aşeze pe pat, cu capul pe o pernă moale, genunchii duşi la piept şi picioarele desfăcute, ca să îţi facă loc. Te aşezi deasupra lui şi faci mişcări asemănătoare genuflexiunilor, sus-jos dar şi circulare.

În timpul mişcărilor, ţi se încordează muşchii coapselor. Trebuie să încerci o mişcare foarte excitantă pentru amândoi: strângi muşchii vaginului şi în acelaşi timp fesele, apoi repeţi mişcarea de câteva ori din ce în ce mai tare. Exerciţiul contractării muşchilor vaginali este în acelaşi timp un exercitiu Kegel pentru întărirea musculaturii zonei intime.

Poziţia Arcului

Încă o poziţie sexuală care îţi aminteşte de orele de educaţie fizică. Te întinzi, te sprijini pe umeri şi ridici bazinul, cu picioarele depărtate. Partenerul stă în genunchi între picioarele tale şi te penetrează. Pentru un plus de confort, pune-ţi sub gât o pernă moale.

Este o poziţie sexuală care tonifiază muşchii coapselor şi fesierii, pentru că te sprijini în tălpi şi faci să vibreze muşchii picioarelor. Fesele le tonifiezi când faci mişcările de înainte şi înapoi, dar şi când iubitul te penetrează adânc şi iţi loveşte fesele cu bazinul.

Poziţia Podului

Tu stai pe pat, sprijinindu-te în mâini şi tălpi ca şi cum ai fi o masă cu patru picioare. Partenerul, în genunchi şi cu picioarele lipite, te penetrează şi alternaţi mişcările lui cu mişcările tale. Muşchii bazinului şi fesierii sunt foarte bine stimulaţi datorită mişcărilor tale de înainte şi înapoi, dar şi dacă strângi fesele şi muşchii vaginali.

Poziţia Dansului în Poală

O poziţie sexuală foarte confortabilă, excitantă şi folositoare dacă vorbim de gimnastică. Vă iese cel mai bine pe canapea, pentru ca iubitul tău să aibă un punct de sprijin. El se aşează pe canapea cu picioarele desfăcute. Tu te aşezi deasupra lui şi faci mişcări circulare şi înainte-înapoi. Secretul eficienţei ca şi gimnastică dar şi ca plăcere sexuală este să faci mişcările din bazin, unduindu-te, deci nu cu tot corpul, ca şi cum ar fi ceva mecanic. Mişcările de sus-jos sunt cele care te ajută să tonifiezi fesierii.

Poziţia Victoriei

Poziţia Victoriei este de fapt una dintre reinventările poziţiei Misionarul, doar că de data asta ridici complet picioarele şi le ţii aşa, în forma literei V. Îţi tonifiază musculatura pentru că încordezi muşchii atunci când faci mişcările de sus-jos sau circulare. Este solicitat mai ales interiorul coapselor.

Dintre poziţiile de mai sus, care este poziţia ta preferată?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter