Horoscop: Ce fetișuri ciudate are, în funcție de zodia lui. Află-i secretul!

De Diana Zagrean, pe

Bărbații au tot felul de dorințe când vine vorba de sex, dar nu toți sunt dispuși să-și divulge dorințele secrete și plăcerile..bolnave. Mulți refuză să recunoască că au fetișuri și nu îndrăznesc să-ți ceară tot felul de ciudățenii. Iată ce fetișuri ciudate are, în funcție de zodia lui. Află-i secretul!
Berbec
Bărbatul Berbec este un tiran, fără autocontrol, care adoră să tortureze. Visul lui este să te lege fedeleş şi să îţi provoace plăcere presărată cu durere. Când îşi dă frâu liber fanteziilor, obişnuieşte să devină uşor violent, să penetreze cu forţă şi să îşi folosească mâinile, greutatea corpului sau dinţii pentru a te tortura fără milă în timpul sexului. Cu siguranţă durerea ca experienţă erotică este cel mai mare fetiş al Berbecului. În general preferă fanteziile care antrenează fizicul, aşa că gesturile, nu vorbele îl satisfac.Dacă întrece măsura, mușcă-l și tu de umăr sau de braț și va înțelege că durerea plăcută are limite.
Taur
Fin gustător de plăceri carnale și deseori gurmand, taurul are un fetiş pentru alimentele sexy pe care le poate consuma de pe trupul iubitei. Aşa că nu mai aştepta, încearcă tratamentul cosmetic cu ciocolată!
În timpul sexului nu se agită, ci este mai degrabă senzual, iar aşa sunt şi fanteziile lui. Îi place să tachineze în pat, alternând atingerile fine, cu cele apăsate. Atunci când primeşte, vrea să primească plăcere cu toate simţurile, aşa că oferă-i în pat stimuli vizuali, tactili şi olfactivi. Dacă nu ai auzit de Nyotaimori, este plăcerea de a mânca sushi de pe trupul gol al unei femei…invită-l la cină.
Gemeni
Bărbatul Gemeni are cu siguranţă un fetiş pentru sexul oral… cel în care se exprimă verbal! El te va suna în toiul nopţii pentru o partidă de sex la telefon, având pregătite texte fierbinţi la care se aşteaptă să răspunzi cu flirturi îndrăzneţe. Fanteziile lui fac apel la imaginaţia ta, nu la condiţia ta fizică.
Îi mai plac jocurile erotice, precum poker pe dezbrăcate, pentru că adoră să combine sexul cu intelectul. Varietatea partenerilor este un alt obicei al Gemenilor, cărora le este greu să fie fideli. Dacă nu-ți displace ideea, propune chiar tu o seară la un club de swingeri. Surprinde-l cu dezinhibiții și îl vei câștiga pe vecie.
Rac
În cazul Racului sexul şi emoţiile lui sunt aspecte strâns legate. Tocmai de aceea acest nativ adoră jocurile de dominare şi supunere. Racul este servil prin definiţie. Adoră să… nu îţi iasă din cuvânt.
Are un fetiş pentru sâni, dar şi pentru pălmuţele, pe care nu îl deranjează să le primească. Totuşi, nu te repezi la el îmbrăcată în latex, cu un bici în mână, căci pentru Rac dominarea trebuie să fie una emoţională, pentru a-l satisface cu adevărat. Dacă ai chef, poți încerca un costum de polițistă și cătușe…se va simți destul de vulnerabil încât să-I placă violența ta soft.
Citește și Cele mai cunoscute fetişuri ale cuplurilor. Te regăseşti?
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter