Şocant: Top 4 monştri mitologici fioroşi din lume

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 12 august 2020, 15:17

Dacă Bau-Bau sau Ghionoaia nu au reprezentat niciodată un motiv de teamă sau nu au părut tocmai fioroşi, mitologia are şi alte creaturi înspăimântătoare la atac. Iată cei mai fioroşi 4 monştri mitologici din lume.
Mitologia Nordică: Draugr
Copii din Scandinavia şi ţările nordice au de ce să stea cuminţi în paturile lor. Draugr sunt nişte monştri creaţi de sufletele neliniştite ale unor vikingi care îşi posedă propriile corpuri.
Pe scurt, un fel de zombie mitologici care pot controla fenomenele naturale, îşi pot modifica dimensiunile oricât, pot alerga foarte repede, ridica morţi din morminte şi chiar săs e transforme în animale feroce.
Mitologia Japoneză: Tsuchigumo
Tsuchigumo sunt nişte monştri asemănători cu păianjenii, doar că sunt uriaşi, fioroşi ş îşi pot schimba aspectul după cum doresc.
Legenda spuneă că exista un samurai, pe nume Raikou, care putea vedea dincolo de metamorfoză, şi depista monştrii imediat. Legendarul samurai s-a îmbolnăvit într-o zi şi un Tsuchigumo s-a preschimbat într-o asistentă. Monstrul a intrat în camera de spital a samuraiului şi l-a otrăvit sistematic până aproape l-a ucis.
În poveste, samuraiul a reuşit să scape şi să învingă monstrul, dar ideea că un ucigaş se poate ascunde luând orice formă este destul de înfricoşătoare.
Citeşte şi Paranormal: Top 4 poveşti incredibile cu fantome

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter