Sex: 3 poziţii pe la spate pentru orgasm garantat

De Amelia Matei, pe

Poziţiile „pe la spate” sunt ideale pentru un orgasm exploziv fiindcă ajută la stimularea punctului G. Iată trei poziţii cu penetrare pe la spate care vă vor aduce pe amândoi în pragul extazului.

1. Tu te aşezi „în patru labe”, dar nu te sprijini pe mâini, ci laşi umerii jos, pe pat, ţinând bazinul ridicat. Foloseşte perne ca să ai o poziţie cât mai confortabilă. El se aşază în genunchi în spatele tău şi te penetrează.

În această poziţie unghiul penetrării este perfect pentru stimularea punctul G, iar orgasmul este garantat.

2. De data aceasta, „acţiunea” are loc în cada pe jumătate plină cu apă fierbinte. După o baie relaxantă, tu te aşezi în genunchi la un capăt al căzii, sprijinindu-te cu antebraţele pe marginea ei.  El stă în genunchi în spatele tău şi în timp ce te penetrează poate folosi duşul cu apa pornită ca să-ţi stimuleze uşor clitorisul.

3. Din nou te aşezi „în patru labe”, dar nu rămâi aşa, ci ridici unul din picioare în lateral – îl poţi sprijini pe nişte perne sau ţi-l poate susţine el cu una din mâini. El te penetrează pe la spate, stând în genunchi, însă este nevoie de o tehnică specială. Va folosi mişcări lungi şi line pentru o penetrare cât mai adâncă.
Acest tip de stimulare a punctul G este foarte excitantă pentru femei. Pentru că ai picioarele depărtate, el va avea acces la ciltorisul tău pe care îl poate masa cu un deget.

Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter