4 poziţii „pe la spate” pentru orgasm exploziv. Încearcă-le diseară!

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 18 martie 2022, 11:16

Poziţiile „pe la spate” se numără printre preferatele bărbaţilor, dar şi femeile le adoră pentru că stimulează eficient punctul G, ducând la orgasm sigur. Iată patru astfel de poziţii pe care să le încerci chiar diseară.

Un fel de „69”

El stă în şezut cu genunchii îndoiţi uşor şi spatele drept. Tu te aşezi în poala lui, încălecându-l, cu spatele către el. După ce te penetrează te apleci uşor până când ajungi cu faţa în jos între picioarele lui şi cu picioarele tale întinse în spate. El va putea să controleze mişcările apucându-ţi şoldurile, iar tu poţi să te prinzi de gleznele lui pentru a controla adâncimea penetrării.
De ce este o poziţie bună: ai parte şi de stimulare clitoridiană pentru că zona ta intimă se freacă de testiculele lui.

Lângă pat

Îngenunchiezi chiar lângă pat şi te apleci până când ajungi în pat, cu faţa în jos. El îngenunchează în spatele tău şi te penetrează în timp ce-ţi prinde coapsele pentru a controla mişcările. De asemenea, tu poţi împinge cu pelvisul înspre el dacă simţi nevoia unei penetrări mai adânci.
De ce e o poziţie bună: ai toate avantajele poziţiei “pe la spate” clasice, dar fără să te sprijini pe braţe. Penisul lui îţi stimulează punctul G, în timp ce cu mâinile îţi poate mângâia clitorisul. Vezi şi alte poziţii pentru stimularea clitorisului!

„Roaba”

Chiar dacă sună amuzant, este o poziţie foarte excitantă pentru amândoi. Te aşezi în genunchi lângă pat, te apleci până ajungi pe pat cu faţa în jos, iar el îngenunchează în spatele tău şi te penetrează. Apoi îţi prinde picioarele, chiar deasupra genunchilor şi le ţine ridicate în timp ce te penetrează.
De ce o poziţie bună: probabil că n-o să ai prea multă libertate de mişcare şi nici n-o să stai prea confortabil, însă n-o să rămâi prea mult aşa pentru că vei ajunge foarte repede la orgasm. Este una din cele mai bune poziţii pentru stimularea punctului G.
Vezi şi alte poziţii de sex inedite!

Picioarele apropiate

Te întinzi cu faţa în jos, având o pernă sub şolduri şi picioarele întinse, doar un pic depărtate. El te încalecă şi te penetrează pe la spate, după care poţi să apropii picioarele cât mai mult, eventual să încrucişezi gleznele.
De ce e o poziţie bună: pe lângă faptul că îţi stimulează punctul G, vaginul tău devine foarte strâmt datorită picioarelor apropiate. Astfel, sexul este mai plăcut pentru el, dar şi pentru tine.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter