Ce spune despre el poziţia în care doarme

De Lumea Femeilor, pe

Priveşte-l în timp ce doarme profund şi descoperă care este poziţia lui preferată de somn. Astfel, vei afla cine este cu adevărat şi în ce fel se implică sentimental în relaţia voastră
În pat, poziţia pe care partenerul o preferă în timpul somnului îţi poate furniza informaţii interesante: asupra personalităţii sale, dar şi a modului în care se implică într-o relaţie de cuplu. Ne-o dezvăluie câteva studii psihologice.

Cu genunchii strânşi

Poziţia fetală relevă o persoană care doreşte să fie ocrotită în viaţa de zi cu zi şi caută în permanenţă pe cineva pe post de protector. În relaţia de cuplu, această exigenţă se poate traduce uneori prin faptul că partenerul tău se abţine să-şi manifeste afecţiunea şi propriile sentimente. Deci, în acest caz, nu este vorba de un bărbat rece, ci de unul care are un mecanism propriu de autoapărare foarte bine pus la punct. Aşa că nu trebuie să te laşi păcălită de aparenţe. Mai bine fă-l să simtă că eşti mereu alături de el, orice s-ar întâmpla.

Pe burtă

Cu faţa afundată în pernă – cei care dorm aşa sunt persoane ordonate, conştiincioase, precise şi punctuale. Orice le perturbă ordinea prestabilită, le irită în mod deosebit şi constituie o surpriză neplăcută. În plus, se mai poate spune despre iubitul tău că este o persoană foarte receptivă, care, pentru a se relaxa, se izolează de toţi stimulii din jur. În acest caz, ar trebui să fii atentă: ar putea avea multe secrete. Latura lui pozitivă? Datorită sensibilităţii mari de care dă dovadă, percepe foarte uşor stările tale de spirit.

Pe spate

Relaxat, pe spate şi cu capul într-o parte – aceasta este poziţia tipică unei persoane care, în orice situaţie, reuşeşte să-şi menţină controlul, este senină, puternică, deschisă, mai tot timpul în centrul atenţiei celorlalţi. Este modul în care se odihneşte partenerul tău? Te poţi considera fericită. De cele mai multe ori, bărbaţii care dorm în acest fel sunt parteneri de încredere pe care te poţi baza în orice situaţie. Singurul lor defect este, însă, tendinţa de a fi mult prea protectori.

Pe o parte

Pe un şold, întors spre uşă sau spre fereastră. Doarme în această poziţie acea persoană care se confruntă cu o dilemă din care nu poate să iasă. Iar dacă această dilemă este de natură sentimentală, poate fi un semn de incertitudine. Dar, cu siguranţă, este vorba despre o persoană dispusă unei discuţii serioase.

Când vorbitul în somn duce la divorț

Un cuplu de musulmani din India, căsătoriţi de 11 ani, a fost sfătuit de liderii religioşi să divorţeze după legea „triplului talaq“, pentru că bărbatul a rostit în somn de trei ori cuvântul „talaq“, adică „divorţ“. Femeia a auzit cuvintele buclucaşe şi a povestit întâmplarea prietenelor sale. Acestea au dus vestea mai departe, astfel încât păţania a ajuns şi la urechile liderilor locali, care au spus că, dacă vor să se recăsătorească, trebuie să aştepte cel puţin 100 de zile, iar femeia să petreacă o noapte cu un alt bărbat, iar acesta să o părăsească. Familia a refuzat să asculte ordinul clericilor.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter