Feng Shui: Cum aduci pasiunea în dormitorul tău?

De Diana Zagrean, pe

Dormitorul ar trebui să aibă două întrebuinţări: sex şi somn. Aşa că orice obiecte care nu au legătură cu cele două activităţi vă distrag şi afectează starea voastră psihică. Dormitorul este una dintre cele mai importante camere din casă. Iată cum să-l amenajaţi în stil feng shui.
Dormitorul trebuie să ne reîncarce bateriile energetice. Orice obstacol în calea relaxării creează dezechilibre, ducând la afecţiuni grave. Sunt interzise obiecte precum televizoare, fotografii cu peisaje acvatice, computere, măşti, tablouri triste.
Evită saltelele duble, căci duc la dezbinarea cuplului. De asemenea, patul trebuie să aibă ambele laturi libere (nu poziţiona patul la perete), deoarece astfel, ambii parteneri sunt bineveniţi în cuplu.
Dacă sunteţi în căutarea sufletului pereche şi aveţi patul lipit de perete, ştiţi ce aveţi de făcut.
Scoateţi din dormitor orice îţi aduce aminte de serviciu. Aici nu au ce căuta obiecte care amintesc de stres şi oboseală psihică.
Evită canapelele sau paturile roşii, care creează tensiuni. Totuşi, roşul menţine pasiunea în cuplu şi, prin urmare, e indicat ca în partea de S-V a camerei să existe măcar un obiect de această culoare.
Patul trebuie să fie încăpător, larg, confortabil.
Niciodată patul nu va fi poziţionat cu picioarele spre intrarea în dormitor! Dacă nu ai de ales, pune un obiect decorativ între picioarele patului şi intrare. Nu lumina puternic dormitorul.
Dacă ţii la prezenţa televizorului în cameră, acoperă-l noaptea cu o ţesătură moale, netransparentă. Ţine în permanenţă aici 3 ghivece cu plante vesele, în partea de est. Foloseşte aşternuturi roz pentru armonie în cuplu. Clopoţeii de vânt sau copăceii din pietre sau cristale au efecte benefice.
Când dormiţi, capul trebuie să fie în contact cu un perete, dar nu sub o fereastră, pentru că astfel este expus curenţilor de aer, care reduc senzaţia de siguranţă.
Nici patul în mijlocul camerei nu este o idee prea bună. Faptul că locul unde deveniţi timp de 8 ore foarte vulnerabil este simbolic „în aer”, dă o senzaţie neplăcută de pericol.
Dacă dormitorul este amplasat de aşa natură încât nu favorizează relaţiile şi viaţa amoroasă norocoasă, apelaţi la remediile feng shui din articolul special dedicat acestui capitol.
Foto: Shutterstock
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter