Horoscop Saturnia: Ce spun astrele despre divorţul dintre Gabriela Cristea şi Marcel Toader

De Saturnia, pe

Saturnia ştie tot ce mişcă printre stele, fie ele pe cer sau pe pământ. De la zodii, la vedete, Saturnia analizează lumea mondenă din punct de vedere astral. Saturnia: Cei doi ne-au transmis semnale încrucişate în ultima vreme, dar astrele ştiu mai bine.
În loc de nunta mondenă, Gabriela Cristea şi Marcel Toader s-ar putea să ne pregătească un divorţ la fel de fastuos. După ce ne trâmbiţau iubirea eternă şi o a doua nuntă, de data asta mai puţin intimă, cei doi au ajuns la „separare”.
Motivul invocat (a se citi oficial) ar fi fost faptul că Toader nu mai vrea copii, în timp ce Gabi Cristea abia îi aşteaptă (la cei 38 de ani ai ei, ar fi şi cazul). Să vedem ce zic astrele despre acest nou divorţ din showbizul românesc şi care sunt motivele separării, în funcţie de zodie.

Zodiile celor doi, primul semn de incompatibilitate

Născută pe 26 octombrie, Gabi Cristea este scorpion, în timp ce soţul ei, născut pe 4 ianuarie, aparţine zodiei capricorn.
Dacă Gabriela Cristea ne-a demonstrat în repetate rânduri că scorpionii sunt caracterizaţi de senzualitate şi pasiune, despre soţul ei nu ştim mare lucru.
Om de afaceri şi fost sportiv de performanţă, Marcel Toader pare să fie un capricorn veritabil: discret, uneori ursuz, gelos, posesiv şi iute la mânie (dacă este să ne luăm după declaraţiile ultimei foste soţii, Anamaria Ferentz, care îl descrie ca un om violent).
Horoscop Saturnia: Ce spun astrele despre divorţul dintre Gabriela Cristea şi Marcel Toader

Firea lui Marcel Toader, motiv de al cincilea divorţ?

Înainte de Gabriela Cristea, Marcel Toader (50 de ani) a mai avut nu una, ci patru soţii: o franţuzoaică care l-a iniţiat în afaceri, tenismena Cătălina Cristea (mariaj scurt, puţin peste un an), Anamaria Ferentz (amor pasional, de scurtă durată) şi Diana Ghenu (cu 23 de ani mai tânără decât el, mariaj scurt, de asemenea).
Singura femeie cu care a rezistat cinci ani, Gabriela Cristea a vorbit mereu frumos de el şi i-a lăudat calităţile de soţ, dar nu cumva vedeta tv este singura care a răbdat mai mult abuzurilor?
Anamaria Ferentz a fost prima care a vorbit în public despre latura violentă a lui Marcel Toader.
Întrebată într-un interviu despre posibile incidente de acest fel în căminul conjugal, Gabriela Cristea a răspuns: „Nu cred că există ceva care să nu-i ierţi omului pe care îl iubeşti. Dar cel mai important e să nu ajungi la momentul în care trebuie să ierţi. Când iei decizii, o faci individual, dar trebuie să te gândeşti şi la omul pe care-l iubeşti. Nu sunt de acord cu bătaia, cu oamenii violenţi. Nimeni nu are drept de viaţă şi de moarte asupra cuiva”.
Citeşte şi Horoscop Saturnia: Ce zic astrele despre Andreea Mantea şi Ştefan Stan
Citeşte mai departe şi vezi care a fost mesajul postat de Gabriela Cristea pe pagina de Facebook, care ar fi motivele financiare ale despărţirii de soţul ei şi ce îşi doreşte fosta prezentatoare de la Kanal D, dar nu poate avea, pe pagina următoare!
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter