Plăcerea sexuală depinde de 3 trăsături de caracter!

De Stela Moisescu, pe

Încă nu ai desluşit de ce alte femei sunt orgasmice, iar tu nu poţi atinge extazul în pat cu iubitul? A sosit vremea să îţi pui trei întrebări. Potrivit unui studiu recent,…
… la care au participat peste 1900 de femei, plăcerea sexuală depinde de trei aspecte: cât de mult te respecţi, cât de independentă eşti şi cât de abilă eşti să empatizezi cu cel de lângă tine.

Aceste trei trăsături de caracter ar trebui să fie la cote maxime pentru ca tu să te bucuri de sex, concluzionează cercetătorii. Dar ce înseamnă să te bucuri de sex?

Studiul de faţă susţine că plăcerea sexuală ar putea fi măsurată folosind un sistem cu trei variabile:

–    Cât de des ai orgasm atunci când faci sex cu iubitul tău.

–    Cât de mult îţi place ca iubitul să îţi facă sex oral.

–    Cât de mult îţi place să-i faci iubitului sex oral.

Ei bine, cele 1900 de femei au răspuns la aceste întrebări legate de sex, după care au răspuns la întrebări care să le măsoare respectul de sine, independenţa, precum şi puterea de empatie.

S-a descoperit că cele trei trăsături de caracter îţi influenţează atât frecvenţa orgasmelor, cât şi modul în care te bucuri de sexul oral, primit sau oferit.

Potrivit sondajelor, doar 47% dintre femei au orgasm aproape de fiecare dată cu iubitul, iar 37% au mărturisit că le place să facă sex oral.

Printre cele 47% de femei, care ating cu uşurinţă orgasmul, s-au obţinut cele mai ridicate punctaje privind independenţa ca trăsătură de caracter. Aşadar, cu cât eşti mai independentă, cu atât măreşti şansele de a avea orgasm cu iubitul.

Mai departe, în procentul de 37% al femeilor care adoră să facă sex oral au fost întâlnite cele mai ridicate punctaje privind respectul de sine. Se pare că femeile cu un respect de sine ridicat fac cu mai multă plăcere sex oral.

Nu în ultimul rând, puterea de a empatiza cu partenerul a influenţat în proporţii egale atât abilitatea de a avea orgasm, cât şi plăcerea de a face sex oral sau de a-l primi.

Aşadar, dacă vrei să măreşti considerabil plăcerea din timpul sexului respectă-te, fii indenpendentă şi ascute-ţi intuiţia pentru a empatiza cu iubitul tău!

Dă click şi învaţă cum să empatizezi cu iubitul tău în pat, cu ajutorul intuiţiei sexuale!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter