Descoperă-i personalitatea în funcţie de penis!

De Stela Moisescu, pe

Penisul este cea mai de preţ armă pentru orice bărbat, o armă de seducţie, de procreere şi cu care se asigură că te ţine lângă el, departe de „competiţie”. Penisul…
… îi poate influenţa comportamentul într-o relaţie şi, pe termen lung, chiar personalitatea, pentru că da… mărimea contează! Dar nu atât de mult pentru femei, cât pentru posesorii de penis.

Oana, o amică, povesteşte că a avut o relaţie cu un bărbat foarte dotat şi spune că nu a întâlnit în viaţa ei un tip mai nepriceput la pat şi pretenţios, în acelaşi timp. „Credea că, pentru simplul fapt că are un penis mare, eu trebuie să am orgasm, trebuie să fiu satisfăcută! Am încercat să-i explic că e chiar dureror, dar de fiecare dată spunea că orice femeie ar fi norocoasă să aibă acasă un tip aşa de dotat. Într-un final l-am lăsat să-şi testeze teoria.”

Penispowerworldwide.com este un site pe care am întâlnit observaţie interesantă: „Nu este adevărat că penisul gândeşte în locul bărbatului. Pur şi simplu tinde să-i anticipeze dorinţele.” Se pare că există un cordon ombilical invizibil între sentimentele unui bărbat şi penisul său.

Iată cum îi influenţează mărimea penisului personalitatea:

Un bărbat foarte dotat va considera automat că este bun la pat, dacă dă crezare stereotipului că un penis mare satisface orice femeie. Dacă şi-a venerat penisul o viaţă întreagă şi a fost de părere că are un avantaj faţă de alţi bărbaţi, după ce i-a măsurat din priviri în diverse contexte (bărbaţii fac acest lucru!), în mod clar şi-a cultivat o încredere în sine, care îi influenţează viaţa amoroasă şi nu numai.

Poate avea o carieră de succes într-un domeniu unde competiţia masculină este mare doar ştiind care este avantajul său secret. Cât despre femei, un astfel de bărbat poate fi precum cel descris de Oana, plin de sine. Poate ajunge să-ţi ignore nevoile, să-ţi arunce în faţă că alte femei l-ar aprecia, să te ameninţe că te va înşela, doar pentru că nu i-ai apreciat bijuteria.

Pe de altă parte, un bărbat mai slab dotat se va strădui mai tare în relaţia cu iubita lui. Medicul chirurg şi urolog Dudley Danoff, care a studiat legătura dintre personalitatea bărbaţilor şi penis timp de câţiva ani, este de părere că penisul reflectă personalitatea unui bărbat, mai ales în cazul celor mai slab dotaţi. Cei care au complexe legate de penisul lor tind să aibă, în general, o stimă de sime scăzută.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter