Forma mâinilor și personalitatea. Ce spun mâinile despre personalitatea ta

De Adina Zamfir, pe Ultimul update Vineri, 20 ianuarie 2023, 11:20

Forma mâinilor, lungimea și puterea lor sunt legate de personalitatea noastră. Există anumite legături subtile care influențează deopotrivă trăsăturile fizice și pe cele de caracter. Ochii, obrajii, zâmbetul, mâinile, statura sunt toate legate și de personalitatea ta!

Cuprins

Forma mâinilor, lungimea și forma degetelor, liniile din palmă au fost studiate de mii de ani de chiromanți. Iar ei susțin că există o legătură directă între forma mâinilor și personalitatea ta. Pentru mulți dintre noi sunt simple forme de divinație, practici orientale învechite și desuete. Dar unele dintre ele ascund mici adevăruri pe care le poți descoperi și tu.

Observă cu atenție forma mâinilor tale și urmărește mai jos ce semnifică. Unii dintre noi avem mâini mici și delicate, alții mâini pătrățoase și puternice, alții mâini alungite și firave.

În practicile orientale, forma mâinilor este legată și de elementele primordiale care ne creionează destinul. Află ce semnifică mâna de Aer, mâna de Pământ sau de Foc.

Ce dezvăluie despre tine mâinile mici și rotunde

Mâinile mici par delicate și neputincioase, cu toate acestea ele ascund caractere puternice. Mâinile mici sunt specifice persoanelor active, aventuroase și capabile să își asume riscuri pe care alții încearcă să le evite. Relațiile lor cu cei din jur sunt, de obicei, dramatice, încărcate de sentimente și emoții și foarte schimbătoare. Pot avea mai multe relații de dragoste și nu este exclus să se căsătorească de două sau de trei ori în viață, arată forma mâinilor mici.

Femeile cu mâini mici sunt practice și sunt bune gospodine, sunt interesate de carieră, dar își aleg meserii mai puțin solicitante, care să le lase timp și pentru familie. Abordează problemele direct și nu lasă nimic pe mai târziu, dacă pot rezolva totul pe loc, indiferent de compromisurile pe care le fac.

Forma mâinilor tale. Ce semnifică mâinile alungite

Mâinile de pianist, cum se mai spune, mâinile delicate și lungi, cu degete subțiri și lungi, par să fie specifice unor persoane cu o viață interioară foarte bogată. Într-adevăr, acestea aparțin de obicei persoanelor introvertite și sensibile, care pun accentul mai mult pe sentimente și dorințe, decât pe logică și argumente. Se concentrează mai mult asupra detaliilor, decât asupra problemei în ansamblu și nu reușesc întotdeauna să ia cele mai bune decizii. În dragoste, se decid foarte greu asupra alegerii unui partener, deoarece visează la un ideal pe care îl găsesc numai câțiva dintre ei.  

Femeile cu mâini lungi sunt emotive, capricioase și schimbătoare. Pentru ele contează mai puțin latura materială a vieții și mai mult sentimentele, trăirile interioare și afecțiunea pe care o primesc din partea celorlalți. Se îndrăgostesc ușor, iubesc cu intensitate, dar la fel de important rămâne ego-ul lor care încearcă să se impună în orice relația de cuplu.

Ce arată mâinile pătrate și puternice

Se spune că persoanele cu mâini late, pătrățoase și puternice sunt persoane de încredere și foarte directe. Forma mâinilor pătrată este specifică persoanelor loiale și cinstite, cu o inteligență medie, dar foarte descurcărețe. Sunt atașate de familie, sunt muncitoare și au obiective foarte clare în viață, fără să își facă idealuri greu de atins. Urăsc artificiile și persoanele superficiale și preferă să abordeze problemele direct și fără compromisuri, chiar dacă au de pierdut. Se căsătoresc devreme și își doresc cât mai mulți copii.

Femeile cu palme pătrate sunt pline de energie, muncitoare și bune gospodine. Se dedică în special copiilor și fac tot posibilul să le ofere o viață lipsită de griji. Nu sunt atente la detalii și nici nu au pretenția de a realiza ceva măreț în viață, dar au obiective concrete pe care reușesc să și le îndeplinească și știu cum să se bucure de plăcerile simple.

Forma mâinilor tale și elementele primordiale

Forma mâinilor și personalitatea. Ce spun mâinile despre personalitatea ta

Corelația dintre elementele primordiale Apă, Aer, Pământ și Foc și forma mâinilor se face pornind de la raportul dintre lungimea palmelor și lungimea degetelor. Citește cu atenție la fiecare și vezi cu ce element din natură pot fi comparate mâinile tale.

Mâinile de Aer

Palmele pătrate și degete mai lungi decât palmele sunt specifice mâinilor de Aer. Acestea arată o persoană ingenioasă, sociabilă și comunicativă, dar destul de ascunsă. Comunică deschis despre orice mai puțin despre ea însăși, dar este creativă și implicată și muncește cu spor în domeniile care i se potrivesc cel mai bine. O astfel de persoană are calități de organizator și de lider și se adaptează ușor la schimbări.

Mâinile de Apă

Palmele ovale, lungi și degetele la fel de lungi precum palmele sunt specifice mâinilor de Apă. Cine are astfel de mâini este o persoană organizată, practică, inventivă și orientată către obiectivele imediate. Are o gândire strategică și este atrasă mai mult de munca de birou, decât de munca pe teren. Pe de altă parte, este o persoană care necesită multă atenție în cuplu și multă afecțiune.

Mâinile de Pământ

Palmele pătrățoase, puternice, cu degete mai scurte sunt specifice mâinilor de Pământ. Persoana care are astfel forma mâinilor este tenace, încăpățânată, muncitoare, dar destul de obtuză și rezistentă la schimbări și noutăți. Are o personalitate mai puțin deschisă, trăiește după principii tradiționaliste și cere foarte mult de la cei din jur.

Mâinile de Foc

Palmele dreptunghiulare, lungi, cu degete scurte, sunt specifice mâinilor de Foc. Acestea sunt mâinile unei persoane curajoase, îndrăznețe, capabilă de sacrificii și gesturi nobile, dar și pretențioasă. Este o persoană care are nevoie de toată libertatea, care are idei bune și resurse nebănuite, dar care poate acționa de multe ori din instinct luând decizii greșite.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter