Ce spune părul facial despre el şi personalitatea lui

De Diana Zagrean, pe

Părul de pe faţa unui bărbat spune multe despre stilul lui şi tu poţi afla multe secrete despre personalitatea lui după barba, mustaţa sau perciunii pe care îi poartă Vezi ce spune părul facial despre el şi personalitatea lui.
 

Barbă pe toată faţa, fără un model elaborat (George Clooney)

Barba lăsată să crească aşa cum este ea te poate duce cu gândul la bătrâni, la bărbaţi duri, din vestul sălbatic, sau la hipsteri. Oricum ar fi, barba mare şi aparent neîngrijită este clar un trend al ultimilor ani, mai ales printre tineri. Barba mare face referire şi la bărbaţi din trecutul biblic, cum ar fi Moise sau chiar Iisus, deci poate ai de-a face cu un credincios fervent.

Cioc (Brad Pitt)

Ciocul sau „ţăcălia” arată că ai de-a face cu un bărbat care trăieşte în trecut. Stilul acesta de radere a părului facial la bărbaţi se purta prin anii ’90 şi cam acolo a rămas. Unii bărbaţi de vârstă mijlocie îl mai poartă şi acum, pentru a ascunde cele câteva kilograme în plus apărute de când se simt prea bătrâni să mai meargă la sală.

Barba de câteva zile (Channing Tatum, Ryan Gosling)

Deşi pare un stil foarte uşor de întreţinut, „barba de câteva zile” este un model la modă şi elaborat totodată. Ai de-a face cu un bărbat interesat de trenduri, modern şi în gândire, dar şi la aspect. E genul care citeşte reviste pentru bărbaţi despre îngrijire şi exerciţii pentru un abdomen plat.

Mustaţă (Joaquin Phoenix în „Her”)

Tipii care poartă mustaţă sunt curajoşi în general, în parte din cauza reputaţiei proaste pe care o are mustaţa ca şi concept. Mustaţa este cea care îi face pe băieţii adolescenţi să se simtă mai bărbaţi, mustaţă purtau domnii eleganţi pe vremea lui Hercule Poirot şi tot mustaţă purtau bărbaţii cu orientări sexuale diferite, în anii 60-70.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter