Cum îl aduci la orgasm fără să îl atingi

De Raluca Cristea, pe

Creierul este responsabil pentru tot. Chiar şi pentru o partidă de sex reuşită. Concluzia? Orgasmul fără atingeri este posibil dacă te joci cu mintea lui. Află cum îi poţi oferi un orgasm…
… fără să îl atingi!

Definiţia orgasmului fără atingere

Ce este un orgasm fără atingeri mai exact? În primul rând, nu trebuie confundat cu capacitatea de a te excita foarte repede. Pur şi simplu, constă într-o discuţie erotică, în povestirea unui film erotic, aşadar, în ghidarea partenerului prin stimulare vizuală şi  mentală, către cel mai înalt punct de excitaţie sexuală.

Cum se provoaca un orgasm fara atingere?

Cum ar trebui să îi vorbeşti, cum să te mişti, ca să îi induci o asemenea stare de excitaţie încât să poată avea orgasm fără să se atingă şi fără să îl atingi?

Mai întâi, scoate vinul roşu de la rece, pune un pahar pentru tine şi unul pentru iubitul tău. Vei avea nevoie de vin ca să îi induci o stare de bine, ca să-ţi umezeşti gâtul uscat de la atâtea poveşti erotice sau,  pentru a-l turna pe corpul tău. Dar, shhh…mai ai câte ceva de aflat!

În al doilea rând, fă rost de un film erotic sau de o prezentare video a câtorva fantezii despre care ştii că înnebunesc gândurile iubitului tău. În timp ce filmul curge, poate chiar tu îi pui în aplicare una din fantezii, însă atenţie, fără să îl atingi. Pont: atinge-te tu!

Apoi, modifică-ţi tonul vocii, foloseşte cuvinte cu tentă erotică, fă aluzii la practici sexuale şi fantezii ale lui. Dacă ştii ca îi place, poţi apela chiar la limbajul murdar. Dacă povesteşti ceva erotic, ai grijă să nu te pierzi în detalii. Dacă îi oferi un număr de striptease sau te masturbezi în faţa lui, nici nu scurta momentul, dar nici nu îl prelungi. Desfaşoară-ţi momentul în funcţie de starea lui şi de cât de aproape este de orgasm.

În final, dacă totul a decurs ,,conform planului”, nu va mai dura mult până când va avea orgasm. Asta dacă nu cumva ai tu înaintea lui, moment în care nu trebuie sa te opreşti, ci să continui, căci cu siguranţă văzând că tu ai avut orgasm, va fi şi mai excitat. În plus, te poţi apropia de el şi poţi încerca orice mişcare doreşti, dar fără să încalci regula de a nu-l atinge.

Dacă vrei să te asiguri că nu va pica în tentaţia atingerii prin masturbare, leagă-i mâinile cu o eşarfă. În plus, vei mări gradul de excitaţie. Şi nu uita, reciproca este oricând valabilă aşa că îi poţi sugera ca data viitoare să schimbaţi rolurile.

Tu ce crezi? Este posibil orgasmul fără atingere?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter