Orgasm: de fiecare dată!

De Revista JOY, pe

Sexologul Anne West ne explică ce să facem pentru a avea orgasm.
Vara lui ’87. Aveam 14 ani, iar prima mea partidă de sex avusese loc cu câteva luni înainte. Nici până în acel moment nu înțelesesem ce voia prietenul meu de la mine, când îmi spunea „Haide, termină!”, cu puțin timp înainte ca el să aibă orgasm. Am aflat însă într-o după-amiază, în patul părinților lui. Mai întâi, eu deasupra. Mă gâdila când clitorisul meu se freca de abdomenul lui.
O durere plăcută, care devenea din ce în ce mai compactă, mai apăsată, asemeni unui pumn strâns – apoi, dintr-o dată, un foc de artificii a explodat în mine. Efervescența curgătoare, care îmi inunda trupul și întindea la maximum limita tuturor senzațiilor pe care le cunoscusem până atunci. Avusesem orgasm! Și ce fel de orgasm! Pentru prima dată, uterul meu dansase magicul ritm al climaxului, cu beat-ul lui, vechi de sute de ani, de 40 de contracții pe minut. Cei 8.000 de nervi ai clitorisului cântau în cor. Acum, în viața meaorgasmul este ceva normal, fără de care nu-mi imaginez să trăiesc. „Secretul” nu era în capul meu, ci pe corpul meu! Iar descoperirea acestui lucru este rezultatul unei întâmplări: pentru că el avea o pernă mare sub umeri, clitorisul meu „apasa” osul lui pubian.
Dintr-o data, am început să mă mișc, instinctiv, înainte și înapoi. La fel fac și în ziua de astăzi, pentru că acest „truc” funcționează atunci când orice altceva eșuează. Cum de primul meu partener nu mi-a arătat acest lucru? Sigur nu știa cât de importantă este această parte a corpului unei femei. și, sincer, nici nu părea să-l intereseze prea tare, ignorând locul care pentru mine era America, abia descoperită. Se purta ca și cum „descoperirea” mea era falsă. Orgasmul „corect” nu e așa. Dar până la urmă, cum funcționează el, mai ales în cazul nostru, al femeilor?
Citeşte continuarea pe e-joy.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter