Moduri subtile în care îi propui să îţi facă sex oral

De Stela Moisescu, pe

„Vrei să îmi faci sex oral?” este o întrebare delicată, pe care multe femei preferă să nu o pună iubitului, chiar dacă, în schimb, îşi pun pofta în cui. Cum ar trebui să…
… abordezi problema, atunci când vezi că nu ia iniţiativa să-ţi facă sex oral şi nici nu-ţi întoarce gestul, după ce îi faci tu lui sex oral?

Iată câteva moduri subtile prin care îi dai de înţeles că ţi-e dor să te răsfeţe cu o partidă de sex oral!

Ieşi goală de la duş

O manieră foarte delicată de a-l influenţa în direcţia dorită este să îţi faci apariţia nud în faţa lui! Ieşi de la duş complet dezbrăcată şi invită-l în pat. Atinge-te seducător sub privirile lui şi spune-i că ţi-a s-a făcut frig. Indică-i zona infrigurată şi întreabă-l dacă nu vrea să o încălzească cu o sărutare? Este mult mai subtil decât să-i ceri direct un răsfăţ oral.

În plus, ieşind de la duş îi înlături orice stres vis-a-vis de gust sau miros. Şi tu te vei simţi mai relaxată imediat după un dus fierbinte, aşa că îi vei transmite şi lui starea.

Roagă-l să te răsfeţe cu un masaj erotic

Spune-i iubitului tău că te simţi uşor tensionată şi că ai aprecia dacă te-ar inspiti în pat cu un masaj erotic. Roagă-l să-ţi maseze fiecaaare părticică a corpului. Atunci când se apropie de zona intimă invită-l să o exploreze cu reacţii cât mai incitate.

Îmbie-l cu o atingere

Mulţi bărbaţi evită să facă sex oral partenerei din cauză că nu ştiu dacă se pricep la asta, ori dacă ţie îţi place. În cazul în care nu ţi-a mai făcut demult sex oral, gândeşte-te la cum te-ai purtat în ultimele dăţi când te-a răsfăţat astfel. Dacă n-ai avut reacţii prea entuziaste, când el îşi dădea toată silinţa, a tras, cel mai probabil, concluzia că nu-ţi place să primeşti sex oral. Aşa că n-a mai încercat.

Schimbă-i optica cu o abordare ceva mai fizică. Când sunteţi în pat, în plin preludiu, pur şi simplu împinge-l uşor către zona cheie. Astfel, realizează că adori acest act şi va fi încântat să te vadă că iei iniţiativa şi „îi ceri” să te satisfacă.

Propune-i să încercaţi poziţia 69

În cazul în care iubitul tău nu prinde apropourile atunci prinde tu curaj şi propune-i să încercaţi poziţia 69 atunci când, de exemplu, el te roagă să-i faci sex oral. Accentuează faptul că preferi să încercaţi ceva în care plăcerea este reciprocă!

Dă click şi află ce gândesc bărbaţii când fac sex oral!

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter