Moduri romantice de a spune te iubesc pe internet

De Stela Moisescu, pe

Mediul online a devenit pentru cei îndrăgostiţi o adevărată oază a iubirii! Multe relaţii la distanţă supravieţuiesc datorită internetului, iar altele se nasc…
… doar cu câteva clickuri. Chiar dacă nu aveţi o relaţie la distanţă, sigur ţineţi legătura şi online, aşa că poţi profita de această formă virtuală de comunicare, pentru a-ţi consolida relaţia cu iubitul tău.

Mai ales acum, când vin Sărbătorile de Paşte, şi poate că te despart sute de kilometri de iubitul tău, este ocazia perfectă de a învăţa cum să-ţi exprimi afecţiunea online.

Iată şase moduri romantice şi inedite în care să-i arăţi că îl iubeşti pe internet!

1. Pe Facebook: dacă nu vă place să vă expuneţi relaţia prea tare, atunci nu e o idee grozavă să-i scrii „Te iubesc!” pe Wall. Cel mai probabil îţi va răspunde cu un „Like” sec! Poţi în schimbi să-i scrii iubitului tău câteva versuri dintr-o poezie care ţi-a mers la suflet sau, de ce nu, compuse chiar de tine. La fel, îi poţi trimite o melodie cu versuri sugestive, care să oglindească ce simţi pentru el.

2. Dacă ai un blog creează un text special despre ce simţi pentru iubitul tău. Iată cum o faci fără să pară că divulgi toată intimitatea voastră. Pune personajelor nume fictive şi păstrează o exprimare generală, fără detalii semnificative. Axează-te pe cât de fericită este „ea” în prezent şi cât de mult contează bărbatul care o face să se simtă aşa. La sfârşit încheie cu o dedicaţie misterioasă pentru A, dacă pe iubitul tău îl cheamă Alex.

3. Trimite-i iubitului tău câteva mesaje via mail sau messenger pe parcursul unei zile. În toate îi vei spune „Te Iubesc!”, dar în limbi diferite. Încearcă un „Hum Tumhe Pyar Karte hae”- în hindusă, „T’a gr’a agam dhuit!”- în irlandeză sau „S’ayapo!”- în greacă. Pe internet găseşti sute de variante! La sfârşit încheie cu clasicul „Te iubesc!”

4. Dacă vrei să-l suprinzi când se aşteaptă mai puţin, atunci pândeşte momentul în care îţi zice că se joacă pe calculator. Dacă ştii că are un cont pe un anumit joc online, fă-ţi şi tu unul, folosind un pseudonim. Iată cum îţi exprimi iubirea: află care este porecla iubitului tău în joc şi fă-i un compliment pe fereastra comună de chat, acolo unde toată lumea poate să vadă cât de apreciat este personajul lui. După care intră în vorbă cu el şi dezvăluie-ţi identitatea. Desigur, aceasta este şi o bună modalitate de a testa cum reacţionează iubitul tău când i se fac avansuri.

5. Dacă vrei să le dau de înţeles tutoror, inclusiv iubitului, că eşti îndrăgostită, fără să divulgi prea multe trimite pe Twitter un citat de dragoste celebru şi adaugă ceva de genul: „În sfârşit i-am înţeles sensul.”

6. Dacă vrei să-i spui că îl iubeşti pe internet, o poţi face şi cu ajutorul imaginilor. Nu trebuie decât să dai un search pe google images cu „i love you typography” şi vei găsi o mulţime de imagini care te vor inspira. După ce găseşti imaginea potrivită o poţi pune ca wallpaper pe desktop. Mai apoi, dă un print screen şi arată-i iubitului tău că te gândeşti la el.

Dă click şi află cum să flirtezi cu noul iubit pe internet!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter