5 mişcări sexuale pe care sigur nu le ştii

De Raluca Cristea, pe

Dacă ne citeşti, ai un bagaj consistent de informaţii despre sex. Cum sexul ne face pe toţi curioşi, nu putem rezista noutăţilor ,,din domeniu”.

Şi, pentru că sexologii nu duc lipsă de inventivitate, ai mai jos 5 mişcări sexuale cu care sigur nu eşti obişnuită şi pe care trebuie neapărat să le încerci!

Jocul cu temperaturi

Deşi sună puţin ciudat, pune o eşarfă de satin la frigider şi scoate-o când faceţi sex. Înfăşoară-i penisul cu ea şi mişcă-ţi palmele uşor, în sus şi în jos. Având în vedere cât de fierbinte o să fie iubitul tău, eşarfa o să se încălzească repede aşa că, o pui la o parte şi poţi continua stimularea manuală doar cu palmele, din ce în ce mai intens. Practic, îl aduci de la rece la foarte cald în doar câteva minute.

Harta fierbinte

Încălzeşte ulei de masaj (neapărat cu aromă afrodisiacă) şi pune-l într-o sticluţă sau un recipient cu picurator. Când uleiul este foarte cald, dar nu fierbinte, fă un traseu al zonelor lui erogene, de la gât până la tălpi, picurând puţin câte puţin din uleiul cald. Apoi, masează-i fiecare zonă erogenă în parte cu uleiul cald încă.

Aceeaşi senzaţie de excitaţie a pielii i-o oferi şi dacă foloseşti lumânările special create pentru sex – lumânări din ceară pe care o poţi turna caldă pe piele, fără să arzi pielea.

Atingeri interzise

Aşează-te deasupra lui şi, sprijinindu-te în palme şi genunchi, nu îi atinge deloc corpul cu corpul tău. Ce trebuie să faci este să îi masezi uşor penisul doar cu zona intimă, fără să te aşezi pe el. Odată ce îţi simte apăsat coapsele pe el, efectul tehnicii sexuale scade. Secretul este să simtă mişcarea la început foarte uşor, apoi din ce în ce mai intens.

Atingerea perlelor

Am ales perlele pentru că sunt simbol al eleganţei şi o femeie care poartă un colier de perle este o femeie sexy. Tu poţi alege orice alte mărgele rotunde.

Apari în lenjerie intimă, cu un colier de perle la gât (adevărate sau imitaţie) şi o sticluţă cu ulei de masaj cald. După preludiul ca la carte, ai grijă să rămâi cu colierul la gât. Cu o mişcare sexy, scoate-l şi priveşte-ţi iubitul intens. Pune ulei de masaj în palmă şi întinde-l pe colier, înfăşoară colierul în jurul penisului şi mişcă-l în sus şi în jos. Mişcarea zecilor de perle, senzaţia de căldură şi efectul catifelat al uleiului s-ar putea să fie chiar mai excitante decât sexul oral.

Sex oral cu vibraţii

Nu puteam să închei fără o mişcare dedicată exclusiv nouă, femeilor. Aşa că, trimite-i asta printr-un sms iubitului tău şi te bucuri de avantaje 2în1: sms erotic şi o tehnică sexuală în plus învăţată de el!  

Când îţi face sex oral, folosiţi un vibrator cu care să te atingă acolo unde îţi place. Sau, dacă vibraţiile sunt prea intense pentru tine în acel moment, fie folosiţi vibratorul la treapta cea mai mică de viteză, fie iubitul tău îl poate ţine lângă obraz, astfel că vibraţiile se transmit prin limbă exact acolo unde trebuie.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter