Mişcări erotice care-l fac să îşi dorească sex oral

De Raluca Cristea, pe

Poate te gândesti că nu există bărbat căruia să nu îi placă sexul oral. Ei bine, nu este chiar aşa… Iar dacă vrei ca şi el să îţi întoarcă favoarea, învaţă câteva mişcări erotice care-l fac…
…să-şi dorească sex oral!

Iată 4 mişcări extrem de erotice, pe care trebuie să le faci pas cu pas, pentru a-i provoca pofte nebănuite! În plus, cu siguranţă te va considera o maestră a fanteziilor sexuale şi a ademenirii către partide de sex perfecte!

Acadeaua

O mişcare jucauşă dar foarte erotică este să te mişti pe lângă el cu o acadea în gură şi să o tot plimbi în gură, să o scoţi, să o lingi… Pentru un efect maxim, nu alege o acadea mare, căci rişti să obţii un efect dizgraţios când încerci să cuprinzi toată acadeaua cu gura.

Sex oral mimat… în aer!

În ciuda denumirii date, poţi fi sigură că nu vei fi în aer cu mişcarea asta erotică! Este în acelaşi timp un exerciţiu înainte de primul tău sex oral, dar şi o tehnică pentru a-l excita şi a-l invita să îi oferi plăcere orală!

Cu lumini difuze, renunţă la haine şi rămâi cu lenjeria intimă. Aşează-te în faţa lui, dacă poţi, cu picioarele desfăcute. O mână ţi-o plimbi pe faţă şi îţi sugi degetele, mimând cu limba în aer mişcări de sex oral. Cealaltă mână ţi-o duci între picioare şi mimezi masturbarea.

Jucării sexuale

Dacă ai deja o jucărie sexuală, foloseşte-o! Dacă nu, cumpără una! Cele  mai folositoare în acest caz nu sunt vibratoarele, ci jucăriile care imită forma penisului sau fac aluzie la el (jucării dildo). Dacă ai o jucărie dildo, imită máximum un minut sexul oral cu ea.

Săruturi în zona pelvină

Una dintre cele mai bune tehnici erotice pentru a-l excita, indiferent dacă vrei sau nu să îi oferi sex oral, este să îl ţii pe jar sărutându-i pieptul, abdomenul, coapsele, şoldurile şi toată zona din jurul penisului, mai puţin… penisul! Fii sigură că îşi va dori mai mult!

Asta dacă nu cumva nu mai are sau nu mai aveţi răbdare şi iniţiaţi partida de sex chiar de la primele tehnici erotice!

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter