Masajul în timpul sexului te aduce sigur la orgasm!

De Stela Moisescu, pe

De obicei masajul clasic şi sexul sunt două activităţi separate. Poate că el te răsfaţă cu un masaj în timpul preludiului pentru a te relaxa, iar mai apoi începeţi partida de sex….
Multe cupluri uită astfel complet de atingeri şi se axează pe alegerea poziţiilor de sex. Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care femeile au orgasm, mai degrabă, în timpul unui preludiu mai lung, decât în timpul sexului…

Sexologii au găsit însă o nouă soluţie pentru femeile care ating greu orgasmul: să combine utilul cu plăcutul, adică sexul cu masajul.

Dacă nu poţi ajunge la orgasm nici printr-un masaj relaxant, nici prin sex normal, află că măreşti considerabil şansele de a pleca din pat satisfăcută dacă le faci pe amândouă simultan!

Care este explicaţia?

Pentru a atinge climaxul femeile trebuie să se concentreze exclusiv pe plăcere şi să scape de orice încordare. Un masaj realizat pe fugă înaintea sexului propriu-zis nu va reuşi să îndeplinească acest lucru. Imediat ce iubitul tău va înceta să te atingă şi va trece la felul principal tu vei fi din nou în tensiune. În plus, întreruperea oricărei atingeri tinde să te inhibe, căci totul se petrece mecanic.

În schimb, mişcările de masaj efectuate în timpul sexului te ajută să te relaxezi, exact atunci când ai nevoie şi te ajută să trăieşti la intensitate mult mai mare senzaţiile de plăcere.

Cum combini masajul şi sexul pentru orgasm garantat:

Sexologul Eric Amaranth îţi recomandă să te aşezi ca în cazul unui masaj tradiţional pe faţă, iar iubitul tău să se aşeze deasupra ta.

El va începe masajul fără să te penetreze. Îţi va dezmierda spatele, şoldurile şi posteriorul cu un ulei de masaj, timp în care tu vei inspira profund. Roagă-l să stea dezbrăcat deasupra ta şi din când în când să se lase cu tot corpul peste spatele tău. Amaranth susţine că greutatea unui bărbat deasupra unei femei este un puternic afrodisiac.

După câteva minute de masaj iubitul tău poate începe şi penetrarea propriu-zisă din acea poziţie. Nu trebuie decât să se mişte uşor şi să te atingă în continuare. Într-o mână se poate sprijini, iar cu alta îţi poate masa spatele şi posteriorul. Astfel, tu vei fi relaxată şi incitată în acelaşi timp- combinaţia perfectă pentru a atinge sigur orgasmul. Sexul este unul uşor şi tachinator care îţi permite să te concentrezi pe detaliile plăcerii erotice.

O altă manieră de a încerca masajul şi sexul simultan este şi din poziţia femeia deasupra, poziţie care îi permite iubitului tău să îţi maseze gentil sânii. Îşi poate folosi atât buzele, cât şi mâinile pentru a realiza mişcări circulare.

Dă click şi află mai multe despre orgasmul sânilor!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter