De ce e bine să îți masezi părul și scalpul

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Atunci când îți aranjezi părul, ai un întreg ritual de care ții cont de fiecare dată. De ce nu ai proceda cu aceeași atenție și când îl speli? Iată de ce e important să îți masezi părul și scalpul.

Cum ajută masajul părului?

Masajul rădăcinilor părului și al scalpului activează microcirculația locală, reglează sebumul și elimină excesele de deșeuri naturale aflate în sânge. Totodată, masajul scalpului liniștește și calmează, alungă stresul și anxietatea. Alte beneficii ale masajului capilar? Stopează căderea părului și ajută la stimularea noilor rădăcini. Știai că pe un scalp oxigenat părul se simte mai bine, iar coafatul devine mai ușor? Iată de ce: prin mișcări de masaj stimulezi dislocarea excesului de celule. Astfel, scalpul se echilibrează și se vindecă.

Masajul terapeutic Nioxin cu care îți masezi părul și scalpul intensifică microcirculația sanguină de la nivelul scalpului, pentru ca substanțele hrănitoare să ajungă la fiecare folicul de păr. Astfel, rădăcinile se întăresc și ajută părul să-și atingă potențialul maxim. 149 lei, exclusiv în saloanele de frumusețe.

Masajul terapeutic Nioxin cu care îți masezi părul și scalpul intensifică microcirculația sanguină de la nivelul scalpului.

Repair Mask de la System Professional este un tratament intensiv de reparare a părului degradat, excelent pentru un fir mediu spre gros care are nevoie de ajutor. Masca acționează pe trei nivele: repară, hrănește, protejează. Proteinele de cheratină din compoziție se depozitează în zonele poroase și netezesc structura firului de păr. 99 lei

Repair Mask de la System Professional este un tratament intensiv de reparare a părului degradat, excelent pentru un fir mediu spre gros și un scalp care are nevoie de masaj.

Orofluido șampon și elixir. Elixirul se aplică seara pe toata lungimea firului de păr, după care înfășori părul într-un prosop și lași să acționeze peste noapte. Dimineața aplică șamponul pe părul umed, masează până la obținerea unei spume dense, dupa care clătește cu apă din abundență. 69,90 lei, disponibil pe soleshop.ro. Dacă ai părul gras, întâi află cauza, apoi folosește produsele necesare tipului tău de păr.

Orofluido șampon și elixir pentru un masaj eficient al scalpului si al parului.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter