Lucruri neașteptate care plac bărbaților

De Adina Radu, pe
Bărbații sunt ființe “vizuale”, adică sunt atrași de aspectul lucrurilor. Poate din această cauză femeile își fac atâtea griji când vine vorba de machiaj sau haine atunci când sunt invitate de un bărbat la o întâlnire. Există însă lucruri care, în mod neașteptat le plac bărbaților și care nu țin de haine sau machiaj.
  1. Zâmbetul

Un studiu făcut de Universitatea British Columbia a arătat că bărbații sunt atrași de femeile care zâmbesc mai des. Un bărbat se va apropia mai mult de o femeie care zâmbește, decât de una care pare supărată.

  1. Furia

O femeie furioasă este o femeie cu personalitate în ochii unui bărbat. Bărbații preferă femeile care știu să spună nu.

  1. Naturalețea

Da, bărbații sunt atrași de femeile cu ruj roșu și tocuri înalte, dar bărbații perferă să aibă lângă ei o femeie care zâmbește când iese de la duș nemachiată și cu părul zburlit.

  1. Simțul umorului

O femeie prietenoasă, cu simțul umorului este mult mai atrăgătoare în ochii unui bărbat decât o femeie cu sex appeal, dar fără personalitate.

  1. Mirosul plăcut

Bărbații iubesc femeile care miros plăcut. Femeile care folosesc un parfum light, care miros a gel de duș sau a cremă de corp sunt extrem de atrăgătoare în ochii bărbaților.

Citește și Lucruri care fac o femeie să fie sexy în pat, din punctul de vedere al bărbaților

Citește și Ce coafuri și machiaje NU le plac bărbaților

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter