Lucruri despre care bărbaţii cred că sunt romantice, dar nu sunt

De Diana Zagrean, pe

Bărbaţii au noţiuni diferite despre ce înseamnă gesturi şi cadouri romantice. Dacă ai trecut cel puţin o dată printr-o experienţă „romantică” pe care nu vrei să o repeţi, vezi care sunt acele lucruri despre care bărbaţii cred că sunt romantice, dar nu sunt.
 
Bijuterii în formă de inimioare
Mintea bărbaţilor a rămas undeva în clasa a şasea primară când vine vorba de cadouri romantice. Orice bărbat care a trecut de pubertate va intra în panică dacă trebuie să cumpere o mică atenţie pentru aleasa inimii. Majoritatea celor care habar nu au ce îţi place sau ce îţi doreşti, vor merge pe un pandantiv sau cercei cu inimioare. Iiiih!
Ursuleţi de pluş
Un ursuleţ de pluş e ok dacă tocmai a tras la ţintă la bâlci şi l-a câştigat pentru tine cu 5 focuri la 5 lei. În orice altă situaţie nu e ok drept cadou tocmai pentru că putea să-l câştige pentru tine cu 5 focuri la 5 lei.
Să se bată pentru onoarea ta
În afară de actorii din filmele romantice, nimeni nu are de ce să se bată pentru onoarea ta, locul de parcare, sau mândria proprie.
Dacă se bate pentru tine şi este arestat şi ajunge la închisoare, cum mai poate fi romantic?
Vizitele conjugale numai romantice nu sunt. Alternativa fiind spitalul, nu văd cum ar putea fi romantic nici aşa.
Să cânte la chitară (şi voce)
Dacă nu mai sunteţi la liceu, să-ţi cânte „Wonderwall” de Oasis, „Nothing else matters” de Metallica, sau „Nevasta mea”, de Copilul de aur este de prost gust.
În plus, dacă el nu este Copilul de aur însuşi, probabil că nu are nici voce, deci nu va fi tocmai romantic să-l opreşti, ca să nu-l ia careva la bătaie.
Mâncare gătită de el
Dacă nu ştie să gătească, mai bine te scoate la restaurant. O să-l coste mai puţin, o să fii mai încântată şi nici nu trebuie să vă luaţi liber de la muncă din cauza intoxicaţiei alimentare.
Nimic nu e mai puţin romantic decât durerile de burtă cauzate de o cină crudă sau arsă la lumina lumânărilor.
Surprize neplăcute
Nu e nimic mai romantic decât să se furişeze în spatele tău şi să-ţi acopere ochii, pentru a-ţi prezenta un buchet uriaş de flori?
Ce zici de romantismul cuţitului cu care tocai ceapa înfipt în pieptul lui, pe sală, la urgenţe?
Dacă eşti genul care reacţionează violent la surprize, mai bine renunţă la romantism şi face ceva mai ..cuminte.
Sursa foto cuplu restaurant mariachi: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter