Radu Vâlcan a împlinit 44 de ani! Ce a primit cadou de la Adela Popescu?

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 19 februarie 2021, 11:18

Luni, 8 februarie 2021, Radu Vâlcan a împlinit 44 de ani. Prezentatorul TV și soția lui, Adela Popescu (34 de ani), au cinat într-un restaurant în care se aflau doar ei doi.

Radu Vâlcan a împlinit 44 de ani! Ce a primit cadou de la Adela Popescu?

Pe Instagram, Adela a publicat o fotografie din timpul cinei, imagine alături de care a scris: „De ziua lui m-a scos la o cină romantică. M-a impresionat gestul, mai ales că e din ce în ce mai atras de sihăstrie. 😳

Cred că a simțit că trebuie să schimbe ceva când a văzut cadoul din partea mea: o listă completă de analize de sânge și programarea făcută, fix de ziua lui, la un laborator medical.

Mi-a tot zis că îi plac cadourile practice. Păi când împlinești 44 de ani, ce poate fi mai util? :)))))) La mulți ani, soțul meu perfect. Perfect pentru mine ❤️”. La începutul anului acesta, perechea a dezvăluit că va mai avea un băiețel.

Cuplul mai are doi fii, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani). „Reacția soțului meu a fost cea mai bună. A zis: «Nu pot să cred! O să avem 4 copii». (…) Ai prins-o? Pentru că și acesta este băiat, o să mai facem unul până va fi fetiță”, a declarat prezentatoare TV în emisiunea Vorbește Lumea.

„Nu avem încă un nume. Dar știm că ne dorim un nume „necăutat”, simplu, dar cu rezonanță. Și să înceapă, dacă se poate, cu A”, a declarat apoi Radu la Antena 1. De asemenea, actorul a dezvăluit că vor avea minim 4 copii pentru că-și doresc foarte mult și o fetiță.

Imaginea de la aniversarea actorului o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

După anunțul că vor deveni din nou părinți, Radu mai dezvăluia că fiii lor sunt bucuroși că vor mai avea un frățior. „Cel mare, Alexandru, își face planuri cum îi îmbracă pe ceilalți doi în eroii lui în pijamale.

Și în toate personajele acestea pe care le „îmbrățișează” zi de zi. Sunt fericiți, în special cel mare, pentru că înțelege mai multe. Abia așteaptă”, a povestit Radu Vâlcan, potrivit Spynews.

Foto: Instagram

Citește și:

GALERIE FOTO: Așa arăta Andreea Raicu pe vremea în care lucra la PRO TVâ

Fostul iubit al Alessiei, acuzații la adresa artistei: „Ea nu e nimeni”

În ultima lună de sarcină, Monica Roșu a dezvăluit numele fiicei sale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter