3 întrebări frecvente despre sex. Află răspunsurile!

De Revista Unica, pe

Se pricep bărbaţii să mimeze orgasmul? De ce le place să aibă mai multe femei? Ce să faci cu un libidou abstinent?

Pot bărbaţii să mimeze orgasmul?

Ar putea, dacă sunt din cei care se laudă că au reuşit să-şi controleze ejacularea şi să aibă ceea ce se numeşte în literatura de specialitate „orgasm uscat”. Numai că bărbaţii care au, într-adevăr, orgasm fără ejaculare pot fi recunoscuţi de o femeie inteligentă. Controlul ejaculării îi face să se manifeste mult mai reţinut decât în mod obişnuit. N-ai să-i vezi „dezlănţuiţi” niciodată pe aceşti bărbaţi, ci foarte atenţi la mişcările şi ritmul iubitei lor.

De ce le place bărbaţilor ideea de a face amor cu mai multe femei?

În lumea arabă, orice sultan care se respecta avea un harem cu sute de femei, format din soţii, concubine şi simple sclave. În secolul al VI-lea î.e.n., regele hindus Tamba din Banaras avea un harem cu nu mai puţin de 16 000 de femei! Nu e de mirare că unele dintre ele nici nu ajungeau vreodată să treacă prin patul stăpânului… Nici europenii nu s-au lăsat mai prejos, chiar dacă religia creştină nu e de acord cu poligamia. Împăratul Cezar, de exemplu, le-a avut amante, în acelaşi timp, pe soţiile lui Pompei, Gabinius şi Crassus! Cumpăra la preţuri fabuloase sclave foarte frumoase, pe care le vindea pe mai nimic după ce se plictisea de ele.

Nu am iubit, urăsc vibratoarele şi nu vreau să mă arunc în braţele primului venit. Ce-i de făcut?

După cum spui, eşti o adeptă hotărâtă a abstinenţei sau o fiinţă hotărâtă, care ştie că merită să iubească profund şi autentic. Însă cu hormonii nu-i de glumit. Dacă energia erotică de care dispui este foarte mare şi nu o foloseşti, acea frustrare îţi poate aduce multe neplăceri. Energia respectivă trebuie canalizată în alte direcţii. Poate să fie o muncă de creaţie – dacă ai talent, apucă-te să scrii o carte.

Dar fă-o cu avânt, cât mai multe ore pe zi. Dacă nu, consumă acea energie prin efort fizic. Aleargă, fă un sport care te solicită. Sau fă-ţi toate drumurile zilnice pe bicicletă…

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter