Ce iniţiative sexuale au femeile care obţin ce vor în pat

De Raluca Cristea, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 19:00

Dacă “doamnă în societate şi sălbatică în pat” nu e doar o expresie pentru tine, trebuie să ai neapărat în vedere şi…

…  câteva iniţiative sexuale specifice femeilor care ştiu ce vor şi, mai ales, primesc ce vor în pat!

De fapt, orice bărbat îşi doreşte o femeie care să fie adepta expresiei “gospodină în bucătărie, doamnă în societate şi sălbatică în pat”. Vrea o femeie care să facă impresie bună mamei şi prietenilor lui, dar după ce ei nu mai sunt prin preajmă, aceeaşi femeie să ştie cum să-i provoace plăcerea pe care o caută într-o partidă de sex.

Dacă vrei să fii şi tu una din femeile ideale, în timpul sexului sau când te simţi sexy inspiră-te din iniţiativele sexuale fierbinţi ale femeilor care obţin deja tot ce îşi doresc în pat, pentru că ştiu cum să-şi “modeleze” iubitul! Fii o fată rea şi arată-i ce poţi!

Pisica blândă zgârie rău

Când el stă deasupra ta, mai ales în poziţia Misionarul, ai două variante: eşti fată cuminte şi îl mângâi pe spate sau, eşti o fată rea şi îţi mişti degetele de-a lungul spatelui, îi mângâi fesele sau le apeşi cu picioarele şi, mai ales, îi apeşi fesele şi spatele cu unghiile. Dacă îi place aşa, mergi mai departe şi chiar zgârie-l uşor sau înfige-ţi degetele în spatele lui dacă ajungi la orgasm într-o poziţie în care el stă deasupra.

Muşcături incitante

Uneori în timpul sexului este excitant să-ţi foloseşti dinţii. Asta e valabil chiar şi în timpul sexului oral, unde de cele mai multe ori trebuie să ai grijă să nu-i foloseşti dar, dacă iubitului tău îi place ideea de plăcere din durere, poţi încerca. Oricum, cert este că trebuie neapărat să: îi muşti buza superioară când îl săruţi (tipul ăsta de sărut e menţionat şi în Kama Sutra); îi muşti uşor sfârcurile (sunt mai sensibile decât ale tale); îi muşti lobul urechii înainte de climax (orgasm).

Controlul feminin

Când faceţi sex în poziţii sexuale cu tine deasupra, mişcă-ţi palmele pe pieptul lui, apoi pe gât şi prin păr. Revino la gât şi ţine-ţi mâinile în jurul lui. Dacă iubitului pare să-i placă, continuă şi strânge puţin. E un fel de atenţionare că tu deţii controlul şi poate fi chiar plăcut pentru bărbaţii care mizează pe schimbul de putere în timpul sexului sau care sunt excitaţi atunci când sunt dominaţi sexual.

Plăcerea de a fi văzută goală

Fetele bune se acoperă măcar puţin în timpul sexului şi nici nu prea stau dezbrăcate în afara patului. Fetele rele însă, nu au nicio problemă cu sexul complet dezbrăcate sau cu lumina aprinsă, nici cu numerele de dans în faţa iubitului. Dansează prin casă doar în lenjerie intimă, lasă-l să te penetreze de la spate în timp ce te aranjezi în oglindă, îmbracă-te în faţa lui cu mişcări languroase!

Deci, fii altfel decât majoritatea femeilor!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter