5 gesturi în timpul sexului care îţi arată că vrea sex oral

De Raluca Cristea, pe

Nu toate femeile ghicesc semnalele bărbaţilor în timpul sexului şi toţi bărbaţii vor sex oral. Din asta rezultă că trebuie să ştii…

ce gesturi fac bărbaţii în timpul sexului atunci când vor să li se facă sex oral.

Majoritatea gesturilor prin care iubitul tău îţi arată că vrea să îi faci sex oral au loc în timpul preludiului şi sunt destul de evidente.

Se ridică mai sus decât tine în pat

Este gestul cel mai folosit în cuplurile cu puţină experienţă sexuală comună, când el nu ştie exact care îţi sunt limitele sexuale. Pare un gest copilăresc pentru femeile cu experienţă sexuală dar este foarte folosit – în timpul preludiului, când staţi întinşi, el se ridică mai sus decât tine astfel că faţa ta ajunge cumva în dreptul abdomenului lui. Dacă aveţi aceeaşi înălţime, atunci o să priveşti exact “zona de interes”.

Se joacă cu degetele pe faţa ta

Mai ales în timpul preludiului, dacă se joacă cu degetele pe faţa ta şi îţi urmăreşte conturul buzelor, înseamnă că se gândeşte la sex oral. Dacă continuă şi te provoacă să îi sugi buricul degetului, e clar, este foarte excitat. Şi, dacă face şi el acelaşi lucru cu tine, e posibil fie să vrea şi el să-ţi facă sex oral, fie să faceţi sex în poziţia 69.

Te ademeneşte la jocuri erotice cu fructe

Într-un articol anterior, îţi spuneam câte ceva despre jocurile erotice cu fructe sau frişcă. Dacă aveţi un platou cu fructe pe aproape în timpul sexului, el alege banana, boabele de strugure şi orice alt fruct rotund sau lunguieţ. Desface banana şi te provoacă să o mănânci încet, o apropie de gura ta apoi o îndepărtează, te tachinează… Mişcă boabele de struguri pe buzele tale şi abia apoi te lasă să le mănânci. E destul de clar ce vrea să sugereze.

Te apasă pe umeri sau gât

Când staţi unul în faţa celuilalt, mai ales dacă sunteţi aşezaţi pe o parte, el te sărută intens şi te ţine cumva de gât. Mai mult, te apasă uşor pe umeri în jos. Ghici ce vrea?

Îţi pune mâinile în zona intimă

De obicei, bărbaţii recurg la gestul ăsta când cele de mai sus n-au dat roade. Ce gest mai evident de atât ca să-ţi arate că vrea să-l stimulezi manual şi oral? Îţi ia mâna şi o plimbă pe zona intimă, de multe ori nu direct, ci prin lenjeria intimă sau pantaloni, tocmai ca să intuieşti cât de excitat este.

Iubitul tău face vreunu din gesturile de mai sus sau vă înţelegeţi din priviri?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter