Ce gânduri ascunse au bărbaţii în timpul sexului

De Stela Moisescu, pe

În timpul sexului bărbaţii gândesc anumite lucruri, pe care nu le-ar mărturisi nici în ruptul capului iubitei. Sunt însă lucruri pe care trebuie să le ştii, dacă îţi doreşti…
…o viaţă sexuală de cuplu armonioasă.

Iată ce gânduri ascunse are un bărbat în timpul sexului!

Are nevoie de masturbare pentru a avea o prestaţie bună în pat

Orice bărbat care ejaculează prea repede în pat cu iubita îşi va face mustrări de conştiinţă că nu s-a masturbat ceva mai devreme, sau că preludiul nu a inclus sex oral, ocazie cu care el s-ar fi eliberat de tensiuni, pentru a putea, mai apoi, să aibă mai multă rezistenţă în timpul sexului. Dacă iubitul tău se masturbează, nu te stresa… Cel mai probabil o face pentru el, dar şi pentru voi doi!

Şi pe el îl doare…

Atunci când tu nu eşti lubrifiată, dacă nu folosiţi prezervativul, şi el va resimţi un oarecare disconfort. Doar că sub efectul excitării nu se va opri şi va reuşi chiar să atingă extazul. Totuşi, nu te mira dacă mai apoi nu mai propune timp de câteva zile să faceţi sex, după care este excesiv de atent cu tine în timpul preludiului.

Dă click şi află cum îi poţi răni penisul în timpul sexului!

Îţi ia prea mult timp să ai orgasm

În principiu, s-a resemnat cu ideea că femeile sunt mai degrabă partenere de cursă lungă, dar va avea o problemă pentru că el preferă distanţele scurte. Aşa că va fi atent la fiecare reacţie de-a ta în speranţa că vei avea orgasm. Totodată, va fi atent să vadă exact cum te manifeşti pentru a se prinde dacă nu cumva mimezi.

Îl tentează sexul anal, dar nu ştie cum să te abordeze

Cam orice bărbat care face sex vaginal se întreabă ce ar simţi dacă ar schimba locaţia… Mulţi încearcă „marea cu degetul”, vrând să testeze cam cât de deschisă este partenera unei astfel de experienţe. În mod clar, ocazional îi trece prin minte să schimbe destinaţia, mai ales atunci când se simte excelent în pat.

Şi el oboseşte

Chiar dacă este mai mare şi mai puternic decât tine, asta nu înseamnă că după jumătate de oră de activitate nu oboseşte şi el. Va încerca să îţi trimită semnale subtile cum că ar trebui să fii şi tu mai activă, cum ar fi să îţi ghideze şoldurile, după care se va da bătut. Vei remarca că este tot mai lent. Ar fi cazul totuşi să nu se ajungă până aici şi să ştii când este cazul să iei şi tu iniţiativa.

Se simte vinovat pentru fanteziile sale

De exemplu, un bărbat care se vede nevoit să ceară sex oral de la iubita lui, va avea o sentiment de vinovăţie, dar nu-l va mărturisi pentru că, în acelaşi timp vede sexul oral ca pe ceva normal într-o relaţie. Desigur, se va simţi vinovat şi pentru ce îi trece prin minte în timp ce faceţi sex, fantezii pe care probabil că se jenează să ţi le mărturisească.

Pe lângă aceste lucruri probabil că cel mai important lucru pe care ţi-l ascunde în pat este că se simte fantastic cu tine. Adesea bărbaţii nu se manifestă suficient de expansiv în pat, considerând că este ceva tipic feminin să ai reacţii zgomotoase în pat.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter