Totul despre femeia Vărsător – compatibilitate și relații cu alte zodii

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 26 octombrie 2022, 16:50

Dacă vrei să știi totul despre femeia vărsător, află că este mereu plină de energie, mereu la curent cu tot ce e nou și mereu pusă pe șotii. Află ce face femeia vărsător în pat și cum se comportă când este îndrăgostită.

Cuprins

Femeia Vărsător – caracteristici ale zodiei

Cel mai important sfat atunci când încerci să înțelegi o femeie din zodia vărsător: nu o să poți să faci asta, mai bine renunță. Ca și femeia gemeni sau femeia scorpion, femeia vărsător este o adevărată enigmă. Așa cum nu poți să prinzi vântul într-o sticlă și nu poți să legi norii cu o afoară, tot așa nu poți îmblânzi niciodată ciudata femeie vărsător.

Cum încerci să încadrezi femeia vărsător într-un stereotip, te va surprinde cu ceva din categoria opusă. Mai bine încerci să o iubești așa cum e, deoarece orice altă variantă îți va provoca dureri de cap și multă confuzie.

Nonconformista supremă, femeia vărsător nu va fi niciodată plictisitoare. Deși este un semn de aer, femeia vărsător nu seamănă deloc cu suratele ei aflate sub protecția aceluiași element. Ea nu este o briză ușoară și senină, femeia vărsător este o furtună cu tunete și fulgere și ape tulburi, care înghit corăbii întregi.

Dacă reușești să treci de ochiul furtunii, vei descoperi o femeie inteligentă, independentă și foarte originală în tot ce face.

Multe persoane din zodia vărsătorului au o abordare foarte grandioasă și oarecum umanitară asupra vieții, deci să nu te mire dacă femeia vărsător pe care o cunoști vrea să salveze lumea, să hrănească copiii din Africa, sau să vindece cancerul.

Pentru că este o zodie fixă, femeia vărsător nu prea suportă să i se spună ce să facă și este de-a dreptul o tragedie dacă o corectezi când are dreptate.

Foarte sociabilă, femeia vărsător vrea să fie prietenă cu toată lumea pe care o întâlnește și este adesea exagerat de drăguță cu necunoscuții, ceea ce poate stârni accese de gelozie în cazul partenerilor mai posesivi.

Femeia vărsător în dragoste

Din multe puncte de vedere, femeia vărsător vede viața ca un joc și ce joc are o miză mai amre decât cel al iubirii? Ea nu va face niciodată o mișcare greșită și are talentul de a așeza toate piesele încet și tacticos, astfel încât să cadă perfect la locul lor la momentul potrivit.

Dragostea este distractivă pentru femeia vărsător și va juca tot felul de roluri în relațiile ei, pentru a nu se plictisi nici ea, nici partenerul.

Doar pentru că are o abordare veselă și care pare superficială asupra iubirii, nu înseamnă că femeia vărsător se îndrăgostește repede și de oricine. Dimpotrivă, femeia vărsător în dragoste are nevoie de timp pentru a se obișnui cu partenerul și cu ideea unei relații stabile.

Independența este una dintre cele mai importante aspecte ale unei relații pentru fmeia vărsător. Dacă încerci să o controlezi sau să știi mereu totul despre ea, se va îndepărta, pentru că este obișnuită să aibă mereu anumite secrete ale ei, un loc special și timpi în care să nu fie deranjată de nimeni.

Cum cucerești femeia vărsător

Femeia vărsător are cel mai mult nevoie de spațiu și de libertate. Lasă-i loc să respire, să se destindă și nu încerca să o îndeși în rolul de gospodină sau de iubită frivolă, deoarece ei îi place să fie așa cum este și nu va accepta roluri din partea altcuiva.

În plus, dacă visul cel mare era să ai o nevastă cuminte, care îți lasă papucii la ușă, în timp ce încălzește mâncarea pe foc și spală copiii, s-ar putea ca femeia vărsător să lase copiii la ușă, mâncarea în cadă și să gătească papucii pe foc când vii acasă.

Rebelă și zăpăcită, femeia vărsător nu vrea să îi spui ce să facă și nici nu prea este mare fan al unui program strict în relații, deci va veni mereu cu idei spontane de vacanțe nepregătite, escapade romantice sau cină cu lumânări în zăpadă.

Cu ce zodii este compatibilă femeia Vărsător

Zodiile cu care femeia Vărsător are mari şanse să rămână până la sfârşitul vieţii sunt Berbec, Gemeni şi Peşti.

Compatibilitate femeia Vărsător şi bărbatul Berbec

Nativul Berbec are toate şansele să cucerească o femeie Vărsător, iar el va găsi în ea o parteneră înţelegătoare şi recunoscătoare. Pe femeia Vărsător şi bărbatul Berbec îi unesc umorul, energia şi încrederea în propriile forţe. Alături de un nativ Berbec, Vărsătoarea va fi mai deschisă şi mai îndrăzneaţă decât de obicei. Cele două zodii au şanse mari să rămână împreună pentru totdeauna şi să-şi întemeieze familia la care visează.

Compatibilitate femeia Vărsător şi bărbatul Gemeni

Combinaţia între o nativă Vărsător şi un bărbat Gemeni nu are cum să dea greş, atât timp cât ajung să se înţeleagă când vine vorba de treburile gospodăreşti. Vărsătoarea şi Geamănul au o conexiune aparte când vine vorba de sfera intelectuală, de schimbul de idei şi de conversaţiile pe teme care mai de care mai artistice şi creative. Relaţia dintre femeia Vărsător şi bărbatul Gemeni are şanse de durată pentru că, înainte de toate, sunt două firi care nu se simt implinite doar prin căsnicie şi vor căuta să crească şi profesional, sprijinindu-se reciproc.

Compatibilitate femeia Vărsător şi bărbatul Peşti

Visători, romantici şi idealişti – acestea sunt punctele comune ale femeii Vărsător şi bărbatului Peşti. Apreciază sensibilitatea şi, deşi sunt naivi deoseori, când ajung să înţeleagă situaţia aşa cum este ea cu adevărat, au puterea de a rezolva lucrurile într-o clipă. Bărbatul Peşti trăieşte în propria lume, iar Vărsătoarea caută să se cunoască pe sine, să împărtăşească bucuriile şi necazurile cu cei din jur. Deşi la prima vedere acest lucru ar putea să-i despartă, nu este deloc adevărat. Femeia Vărsător se simte completă alături de bărbatul Peşti pentru că, în fiecare seară, se poate refugia în braţele lui, iar el o va primi în lumea pe care şi-a creat-o, fascinat de libertatea şi sinceritatea ei.

Femeia vărsător în pat

Sexul este o chestiune destul de cerebrală pentru femeia vărsător. Ceea ce ăși dorește ea cel mai mult este un geniu care să o ia pe sus și să o arunce pe pat în timp ce-i recită fizică cuantică. De cele mai multe ori, însă, femeia vărăstor va fi cea care va propune lucruri nebunești, costumații sexy, locuri publice sau poziții despre care a citit în reviste de nișă pentru contorsioniști.

Nu știe ce sunt inhibițiile în așternut și oricine ajunge să-i câștige încrederea unei femei vărsător va găsi în ea o amantă pricepută și plină de idei.

Femeia vărsător este o adevărată forță a naturii: sălbatică, cuminte, deșteaptă și irațională, toate pe rând și în același timp. Nu ai cum să nu o iubești așa că învață cum să o cucerești pe femeia vărsător.

Sursa foto femeia vărsător în dragoste: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter