Totul despre femeia Taur – compatibilitate și relații cu alte zodii

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 28 octombrie 2022, 11:32

Femeia taur este puternică și încăpățânată, dar familistă și leneșă, dacă are ocazia. Tandră și pofticioasă, ea este o parteneră cu care să-ți petreci tot restul vieții în fericire casnică. Vezi ce caracteristici și compatibilități are femeia taur.

Cuprins

CONȚINUT VIDEO UNICA

Femeia taur, caracteristici generale

Femeia taur este duală: ochii ei calzi și mari, cu gene lungi și privire galeșă te pot induce în eroare și te lasă adesea să cazi pradă ideii că este mereu cuminte și devreme acasă și că nimic nu o poate face să se supere. Ei bine, femeia taur poate deveni o adevărată fiară dacă o superi, iar temperamentul ei aprig te va face să fugi mâncând pământul dacă atingi punctele nevralgice.

Dacă o provoci, femeia taur se transformă și se aprinde, iar tot ce poți să mai faci ca să scapi cu viață este să te dai din calea ei.

În general, femeia taur iubește frumos și liniștit și nimic nu-i place mai mult pe lume decât viața de familie. Visul ei secret este casa cu grădină, piscină, doi copii cuminți și un cățel simpatic, picnicuri duminica la țară și vacanțe relaxante la plajă, cu mâncare bună și cocktailuri cu fructe exotice.

Deși preferă viața liniștită, femeia taur devine obsesivă atunci când ceva nu-i iese cum a plănuit și tinde să se piardă în detalii, pentru că încăpățânarea ei nu are limite.

Sensibilă și răbdătoare, atâta timp cât nu o contrazici, femeia taur este genul de ”femeie de casă”, care pune imediat un șorț și se apucă să coacă prăjituri dacă prietenii vin în vizită și va fi soția care le aduce bere și chipsuri făcute în casă băieților când se uită la meci.

Obiectivul ei principal în viață este o viață de familie echilibrată, destul timp liber cât să se poată ocupa de casă și destui bani la locul de muncă cât să nu se spetească cu ore suplimentare.

Deși inteligentă și isteață, femeia taur nu simte nevoia să demonstreze nimic nimănui și felul ei de a se comporta profesional nu este deloc ambițios.

Îi place să se simtă în siguranță, atât fizic, cât și psihic și mai ales material. Problemele financiare o stresează peste măsură, deoarece îi perturbă liniștea casnică în care stă de obicei.

Ce defecte are femeia Taur

– incapatanarea nativei este deja marca inregistrata. Cei care cunosc o femeie nascuta sub influenta acestui semn zodiacal au experimentat pe pielea lor taria ei de caracter.

– zgarcenia este un alt defect care caracterizeaza aceasta zodie. Nu credem ca exista prea multe femei care sa tina la bani atat de mult. Nativa cheltuieste cu atentie si rar arunca banii pe obiecte care nu merita atentia ei.

– lenea, in special in momentele in care nu se simte motivata. Pe cat de muncitoare este aceasta nativa atunci cand are un scop, pe atat de lenesa se poate dovedi in momentele in care nu se simta motivata.

– posesivitatea poate ajunge la cote extreme daca femeia Taur simte ca cel iubit nu ii rasplateste devotamentul. Nu se va gandi nicio clipa ca scenele ei pot sa puna in pericol relatia, ci il va persecuta neincetat pe partenerul ei.

Femeia taur în dragoste și relații

Puține zodii sunt mai dedicate și devotate în iubire decât femeia taur. Deși pornește încet și temător, ea are mereu grijă ca relația să înflorească și să se dezvolte armonios dacă găsește partenerul potrivit.

Femeia taur adoră intimitatea și momentele mici de fericire simplă pe care le oferă o relație de lungă durată.

Pe de altă parte, trebuie să știi despre ea că nu prea suportă să fie contrazisă, îi place să aibă mereu dreptate și nu poate fi convinsă de nimic împotriva voinței ei.

Deși poate fi rezervată cu oamenii pe care nu îi cunoaște și poate da impresia de antisocială câteodată, femeia taur este foarte compatibilă cu racii, fecioarele, capricornii și peștii.

O mamă excelentă, grijulie și autoritară atunci când este nevoie, face viața ușoară bărbaților cu care împarte gospodăria, deoarece știe mereu să se ocupe de casă, în timp ce copiii sunt curați, îmbrăcați și gata de școală la timp.

Cu ce zodii este compatibilă femeia Taur

Femeia Taur și bărbatul Taur

Foarte pretentioasa, femeia Taur se hotaraste greu sa se implice intr-o relatie, dar perseverenta barbatului nascut in aceeasi zodie o va convinge, in cele din urma. Amandoi sunt atrasi de frumos, de arte, de muzica si au despre ce vorbi. In plus, isi pot construi impreuna caminul ideal, confortabil, chiar luxos, din care sa nu lipseasca nici mesele copioase, nici resursele financiare pentru concedii de vis, nici banii pentru o noua piesa de rezistenta din colectia de pantofi. Siguranta materiala si cea afectiva pe care si-o ofera unul altuia le poate aduce fericire pentru toata viata.

Femeia Taur și bărbatul Fecioară

Perfectionismul barbatului Fecioara o intriga, o incita si o flateaza pe femeia Taur, un partener cu standarde atat de ridicate parandu-i-se extrem de atragator. La randul ei meticuloasa si conservatoare, apreciaza aceste calitati daca le intalneste la omul cu care urmeaza sa-si imparta viata. Se sustin si se motiveaza reciproc, iar Taurul are tactul si detasarea necesare pentru a nu pune la suflet indispozitiile Fecioarei. Organizarea si incapatanarea cu care fiecare in parte se zbate pentru a-si atinge idealurile va fi intotdeauna apreciata si sustinuta de partener.

Femeia Taur și bărbatul Capricorn

Atractia si atasamentul dintre aceste doua zodii sunt instinctive si de lunga durata. Ambele fiind semne de Pamant, se inteleg intuitiv si au o multitudine de puncte comune, primul fiind interesul pentru confortul material. Nu le vor lipsi electrocasnicele de ultima generatie sau o masina incapatoare, de familie. Chiar daca femeia Taur este mai cheltuitoare decat calculatul Capricorn, ea se zbate sa castige bine tocmai ca sa-si permita la orice ora mici excese culinare sau vestimentare. Capricornul o face sa se simta protejata, o considera mereu o prioritate si asta cantareste enorm pentru ea.

Femeia taur în pat

Femeia taur este extrem de captivantă în dormitor și își surprinde adesea iubiții cu stilul ei sălbatic. Adesea ea lasă senzația că este o amantă destul de clasică, poate chiar plictisitoare, dar cine ajunge destul de departe cu ea încât să-i treacă pragul dormitorului, găsește un animal sexual intens și creativ.

Pentru femeia taur, sexul este calea de evadare din banalul cotidian și asta înseamnă multe fantezii, poziții și locuri inedite. Pe cât este de cuminte și casnică în viața de zi cu zi, pe atât de nebunatică este în așternut femeia taur.

Preferă partenerii care nu se grăbesc și care savurează momentele de tandrețe. Poate că nu va propune ea mereu o poziție nouă, dar nu te va refuza dacă faci tu primul pas.

Femeia taur poate fi blândă și bună, sau certăreață și agresivă, în funcție de confortul pe care i-l oferi în viața de familie. O relație cu o astfel de femeie nu este lipsită de provocări, dar nu trebuie să uiți cât de mult ține ea la valorile tradiționale.

Sursa foto femeia taur : Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter