Totul despre femeia Săgetător – compatibilitate și relații cu alte zodii

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 22 septembrie 2022, 10:37

Plină de încredere în ea însăși și optimistă, femeia săgetător abia așteaptă să vadă ce aventuri noi îi aduce ziua de mâine. Fie că este vorba de locul de muncă, viața amoroasă, sau de viața socială, femeia săgetător privește totul cu entuziasm și energie contagioasă.

Cuprins

Femeia Săgetător, caracteristici ale zodiei

Curioasă prin excelență, femeia săgetător caută mereu să afle totul despre cineva și adevărul despre lucrurile misterioase din lume. Când vine vorba de socializare, ea explorează fiecare bărbat, femeie sau copil întâlnit și dezbate chestiuni de politică, sexualitate, ideologii și religie, pentru a vedea cu cine are de-a face.

Aflată mereu în căutarea răspunsului pentru orice, femeia săgetător nu înțelege noțiunea de tabu sau subiect delicat și vrea să știe totul despre tot.

Versată și șarmantă, femeia săgetător se bucură de orice experiență de viață și nu regretă foarte tare greșelile trecutului, deoarece le consideră lecții pline de tâlc.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Deschisă la minte și creativă, femeia săgetător caută mereu să se lămurească în legătură cu scopul vieții pe Pământ, atât al ei, cât și al omenirii în general.

Dacă vrei să-i captezi atenția, încearcă subiecte ciudate, noutăți sau știri despre domenii controversate ca filosofia, moralitatea, drepturile oamenilor, sau religie. Se va aprinde și va argumenta puternic propriile idei, dar va accepta și alte puncte de vedere, dacă sunt noi și interesante.

Dacă vrei să-i tai aripile și să o vezi nefericită, impune-i unei femei săgetător să funcționeze după un program strict, care să-i limiteze libertatea de gândire și acțiune. Ea are nevoie să fie liberă și creativă în timpul și spațiul ei și orice norme fixe îi fac rău și o deprimă.

Femeia Săgetător în dragoste și relații

Dragostea este misterul absolut pentru femeia săgetător și iubirea constituie atât premiul cel mare, cât și cel mai greu de atins obiectiv pentru ea.

Femeia săgetător își dorește un partener care să-i fie egal atât mental, cât și fizic, dornic de aventură și energic ca ea, dar inteligent și puternic, totodată, astfel încât să poată lua parte la toate aventurile împreună.

Speriată uneori de ideea de intimitate, femeia săgetător vede dragostea ca ceva care înflorește în mod natural din prietenie și nu ca ceva care se aprinde din senin.

Onestă și de încredere, loială și independentă, femeia săgetător în dragoste este corectă și nu înjunghie partenerul pe la spate dacă se simte trădată.

Independența ei se menține atunci când este îndrăgostită și asta îi dă un aer foarte sexy, de femeie pe picioarele ei, care nu are nevoie de cineva, ci alege să iubească pe acel cineva.

Femeia săgetător își caută un partener care să-i fie cel mai bun prieten, un coleg de echipă și un suflet care o înțelege și cu care poate merge până la capătul lumii.

Cum cucerești femeia Săgetător

Săgetătoarea de tipul hedonist va reacţiona foarte repede la o propunere de excursie în jurul lumii. Dacă află că ai cumpărat un bilet la Loto, va înălţa rugi sincere către Dumnezeu-Tatăl ca să câştigi lozul cel mare.

Dacă o iubești cu adevărat, fii dispus să mergi cu ea la Festivalul de film de la Cannes sau la Premiile UNITER sau chiar la cursele de cai. Plăcerile elevate ale vieţii, derivate direct din aristocraţia epocii, sunt chiar o necesitate pentru ea. La întoarcerea acasă, femeia Săgetător va suporta fericită cheltuielile, fiindcă dintr-un astfel de eveniment va povesti inclusiv strănepoţilor.

Săgetătoarea de tipul explorator îți va fi recunoscătoare pe viaţă dacă îți vei pune rucsacul în spinare şi vei merge cu ea să faceţi Piatra Craiului, împărţind acolo o conservă şi câteva proiecte de viitor, adăpostiţi de o ploaie torenţială sub cine ştie ce stânci. Iubirea ei înflăcărată îți va mulţumi că i-ai oferit un moment mai „rece” pentru a-şi decanta sentimentele.

Fii generos pe toate planurile și nu vei regreta niciodată! Femeia Săgetător este „dulce” prin natura ei. Nu îți va refuza nici îngheţata oferită la o terasă de lux, nici tentativa de a experimenta o nouă poziţie erotică. Pentru ambele, oferă-i semnificaţia spirituală a gestului! Vei avea timp după aceea să-i mulţumești lui Dumnezeu pentru Graţia de a-ți fi scos în cale o Săgetătoare.

Cu ce zodii este compatibilă femeia Săgetător

FEMEIA SAGETATOR – BARBATUL BERBEC

Este o alaturare interesanta a doua zodii de foc. Au in comun foarte multe principii dupa care se ghideaza. In primul rand, sunt doi aventurieri, asa ca nu-i deranjeaza daca au o aventura spumoasa. Pot chiar sa ajunga la casnicie, daca sunt pregatiti sa-si asume responsabilitati. Sunt deja capabili sa-si respecte nevoia de independenta. Ea este indrazneata si cu o gandire moderna, o fiinta lipsita de inhibitii, vesela, increzatoare, dornica de evolutie permanenta. Vrea sa vada lumea si se indeparteaza de mediul familial parintesc cu prima ocazie. Considera ca viata trebuie traita si ca exista o vreme pentru orice lucru, asadar nu scapa nici o ocazie de a pleca in strainatate cu o bursa, sau pur si simplu pentru a-si vizita niste prieteni, este inteligenta si buna in domeniul ei de activitate. Nativul este de-a dreptul incantat s-o cunoasca. Ii impartateste nevoia de libertate si simtul aventurier, iubeste la fel de mult calatoriile si are un simt al umorului dezarmant. Le place sa practice sporturi impreuna – daca se poate, cat mai active, in nici un caz nu-i intalnesti la golf, ca le-ar crapa falcile de plictiseala. Colaboreaza excelent pe plan profesiona, caci Berbecul este un lider adevarat si Sagetatoarea il urmeaza daca il apreciaza sincer. Se inteleg foarte bine si pe plan erotic, in fond sunt doi pasionali, nu ? Isi ofera multa afectiune, fara sa-l sufoce pe celalalt. Singura problema ar putea aparea cand barbatul Berbec incearca sa-si impuna punctul de vedere. Fiind doua personalitati extrem de puternice si mai ales din cauza faptului ca au reactii spontane, pot sa se iste discutii si certuri furtunoase, insa care din fericire nu dureaza mult, pentru ca uita repede si nu au obiceiul sa puna la suflet.

FEMEIA SAGETATOR – BARBATUL LEU

Se potrivesc gratie felului in care vad viata. Amandoi privesc spre viitor, spre evolutia personala. Profesional, pot sa-si uneasca fortele si calitatile spre atinerea scopului. Insa ei stiu sa se si distreze, si inca foarte bine. Le place sa-si traiasca viata si in general optimismul nu-i parraseste. Apreciaza simtul umorului la celalalt si energia debordanta. Merg pe pirincipiul ca in viata nu trebuie sa cedezi niciodata si ca o situatie nefasta poate fi transformata in asa fel incat sa fie pusa in serviciul nostru. Impreuna, cei doi se bucura de petreceri cu prietenii, iesiri impreuna la restaurante de lux, la cinematografe, magazine, expozitii artistice sau lansari ale unor magazine scumpe si mai ales se distreaza bine in calatorii. Le place sa vada lumea, sa-i simta pulsul. Barbtul Leu vrea sa conduca el in relatie si este lasat de partenera, deoarece pentru ea nu este asa de importanta aceasta latura si in plus are o atitudine relaxata atunci cand Leul devine furios. Nu pune la suflet indignarile si toanele lui, pentru ca stie ca-i va trece curand. Acest lucru ii ajuta sa treaca cu bine peste orice fel de discutie si sa pastreze o atmosfera pozitiva. Nativa Sagetator este determinata, sageata ei aratand in viitor scopul pe care si l-a ales. Leul ii da increderea necesara si energia, pentru a-si realiza planurile. In plus, ea este o femeie fermecatoare prin voiosia si deschiderea ei, ceea ce-i place Leului la nebunie. Barbatii acstei zodii nu sunt atrasi de femeile plangacioase, ci de cele puternice, precum Sagetatoarea. Impreuna pot re aliza multe, combinatia fiind una destul de reusita.

FEMEIA SAGETATOR – BARBATUL SAGETATOR

Cand se intalnesc, se privesc ca doi gemeni care se vad pentru prima oara. Au aceeasi viziune asupra lumii, aceleasi necesitati, aceleasi vise si idealuri. Se inteleg fara efort, intuiesc in celalalt trasaturi ale propriei personalitati. Femeia Sagetator iubeste libertatea la fel de mult precum reprezentantul masculin al zodiei. Isi respecta reciproc spatiul personal, fara egoism sau orgolii inutile. Le place enorm sa calatoreasca. Un astfel de cuplu are in mod singur numeroase vize in pasaport si multe excursii la activ. Pentru ca-i atrag locurile noi si aventura, pot pleca impreuna intr-un safari, sau pot sa faca kayaking sau Free Diving. Le place sa traiasca viata la maxim si se distreaza minunat impreuna. Nimeni nu rade mai mult decat ei, nimeni nu se bucura de clipa prezenta si nu debordeaza de optimism si veselie, ca un cuplu de Sagetatori. In momentele dificile, se ghideaza dupa principiul ca orice pe lumea asta are o solutie si ca pana la urma totul va trece si vor veni si vremuri mai bune. Sinceritatea brutala si gesturile spontane, lipsite de ratiune ii indeparteaza definitive, pana la rupture. In cazul in care avem de-a face cu reprezentanta matroana, atunci aceasta se va dedica mediului casnic, avand grija de familie si de casa si fiind o reprezentanta stralucita a sotului sau. Renunta la o viata aventuroasa in favoarea cladirii unui camin, devenind femeia casnica, sotia perfecta, cu care orice barbat se poate mandri in societate. Atunci devine ordonata, corecta, cu maniere impecabile, sotie supusa si excelenta matroana. Partenerul poate sa cutreiere in continuare si sa se preocupe de treburile lui, avand siguranta stabilitatii in cuplu.

Femeia săgetător în pat

Femeia săgetător este un semn de foc, deci este cumva de așteptat că în pat este o fiară pasională. Plină de energie și atletică, femeia săgetător face ravagii în dormitor, unde rezistă mult, se joacă mult și iubește mult.

Pentru femeia săgetător, sexul este un exercițiu fizic, care îi pune sângele mișcare, care o face să se simtă vie și care o menține în formă.

Plină de încredere în forțele proprii, femeia săgetător în pat este creativă și știe foarte bine ce vrea și ce nu îi place.

Pentru femeia săgetător, bărbatul perfect este în formă, plin de idei și deschis la experiențe noi, în ciuda riscului de a încerca poziții dureroase sau locuri incomode.

Femeia săgetător este o combinație de adrenalină, curiozitate și intelect sofisticat, ceea ce o face o femeie interesantă, solicitantă și o amantă greu de satisfăcut. Dacă reușești să nu o plictisești pe termen lung și îi menții treaz simțul de aventură, te va duce pe culmile plăcerii și veți descoperi împreună ce este dragostea adevărată.

Sursa foto femeia săgetător: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter