Totul despre femeia berbec – compatibilitate și relații cu alte zodii

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 16 martie 2023, 16:00

Femeia berbec este o forță a naturii, o încăpățânată, dar și o pasională fără pereche. Dacă reușești să nimerești o relație de compatibilitate cu femeia berbec, vei avea o parteneră loială și veșnic pusă pe aventură în dormitor.

Cuprins

CONȚINUT VIDEO UNICA

Femeia berbec – caracteristici ale zodiei

Gata mereu de acțiune și cu mânecile suflecate pentru munca grea, femeia berbec este entuziastă și mereu în fruntea turmei. Ea o să fie cea care inițiază totul, de la flirt, la proiecte noi la locul de muncă, întâlniri romantice, concedii și ea este genul care cere bărbatul în căsătorie.

Fără frică, un lider înnăscut, femeia berbec este carismatică, plină de energie și dinamică. Mereu gata de noi provocări, ea pare merue pe fugă, nu stă într-un loc prea mult timp, deoarece are deja altceva de făcut.

Jucăușă și aventuroasă, femeia berbec nu va fi niciodată plictisitoare, ci mai degrabă obositoare, pentru semnele zodiacale mai cuminți și potolite.

Pasională și ca o flacără deschisă, femeia berbec poate fi o amantă desăvârșită sau o fiară gata să te sfâșie, în funcție de situație. Un lucru e cert în privința ei, nu arde niciodată mocnit, ci face o vâlvâtaie greu de ratat pe cerul astrologiei.

Văzută adesea ca un cruciat al drepturilor omului și un apărător de cauze pierdute, femeia berbec este idealistă și optimistă. Dacă încearcă să convingă pe cineva că un lucru este just și că dreptatea trebuie să învingă, nimeni și nimic nu o poate convinge că lupta este pierdută.

Întotdeauna optimistă, femeia berbec nu se lasă învinsă nici atunci când totul este pierdut și crede în ea însăși și în puterea de a schimba lumea prin forță pură și idei bune.

Adesea imitată, dar niciodată copiată întru totul, femeia berbec este originală și interesantă. Ea nu te va plictisi niciodată, dar s-ar putea plictisi repede de cineva care nu o stimulează creativ.

Pentru că este semn de foc, femeia berbec nu va fi compatibilă cu semnele de pământ, ca taurul sau capricornul, care caută stabilitate și care reacționează greu la schimbare. Gemeia berbec în dragoste vrea un partener care să o provoace, dar numai cât trebuie, să o îmblânzească, dar numai cât permite ea și care să o țină mereu pe jar, ca să îi alimenteze focul interior.

Femeia berbec în dragoste

Adesea femeia berbec este cea care face primul pas într-o relație, fie că este vorba de o primă abordare a unui potențial partener, fie că este vorba de pasul următor în relație sau întemeierea unei familii.

Femeia berbec îndrăgostită este aprigă și agresivă, dar bine intenționată. Ea s-ar putea să sperie jumătate din potențialii parteneri pentru simplul fapt că preia frâiele șl este prea directă.

Partenerul ideal pentru o astfel de femeie este un bărbat puternic ca ea, care știe ce vrea și care poate să-i țină piept atunci când se aprinde, atât în dormitor, cât și în caz de conflict.

Femeia berbec are nevoie de un partener egal, cu care să lupte cot la cot, chiar dacă are tendința să facă numai ce vrea ea. În secret, își dorește să găsească un partener care să fie mai puternic decât ea, pentru că astfel ar putea să dea drumul emoțiilor și să își arate și latura vulnerabilă.

Pentru că este semn de foc, specialiștii spun că femeia din zodia Berbec are compatibilitate perfectă cu bărbații din zodia Leu sau cu cei din Săgetător. Femeile care fac cupluri cu acești nativi vor avea relații fericite până la finalul vieții.

Cu ce zodii e compatibilă femeia Berbec

Femeia Berbec si bărbatul Leu

Stabilitatea și onestitatea vă țin împreună. Atât Berbecul, cât și Leul sunt semne de foc, ceea ce înseamnă că sunt din același element, numai că Berbecul este cardinal, deci inițiază acțiuni, iar Leul este fix, prin urmare, va finaliza acțiunile acestuia. Focul iubește focul, motiv pentru care relația între Berbec si Leu este puternică. Puteți atinge perfecțiunea, iar aceasta poate rămâne veșnică… până moartea vă va despărți. Din multe puncte de vedere relația dintre voi este ideală. Ar fi indicat însă ca nativul Berbec să se obișnuiască cu încăpățânarea și cu orgoliul Leului, care nu va uita niciodată dacă acesta îi trădează sentimentele. Relațiile se desfășoară fluid, doar dacă ambii parteneri renunță la încăpățânare și își canalizează energia într-o direcție comună.

Femeia Berbec și bărbatul Săgetător

Relațiile lor sunt bazate pe sentimente de încredere și pe dorința de afirmare în societate. Relația dintre Berbec și Săgetător este ideală, reușind să facă totul posibil în univers. Berbecul este un conducător înnăscut, în timp ce Săgetătorul este un spirit liber, astfel, mereu vor dori să urce pe scara ierarhică. Doar împreună puteți să vă îndepliniți visele. Disputele apar de la Berbec, care se aruncă mereu cu capul înainte, fără să analizeze toate posibilitățile, moment în care va interveni Săgetătorul, remediind problema și preluând conducerea relației. Cuplul vostru va fi interesat mereu de părerea celorlalți, această stare de încordare permanentă vă poate aduce neînțelegeri și poate conduce chiar la despărțire.

Femeia berbec în pat

Femeia berbec este agresivă și asertivă și asta se transmite până în dormitor. Femeia berbec în pat este la fel de aprinsă și pasională ca toate zodiile de foc și nicio poziție sexuală sau idee năstrușnică nu este ărea mult pentru ea.

Curioasă din fire, femeia berbec va încerca de toate și îți va spune foarte clar ce îi place și ce nu vrea să facă nici în ruptul capului.

Experimentată și aventuroasă, femeia berbec nu va ezita să pună bărbatul la treabă, deoarece sexul este ca un sport pentru ea și rezistă la maratoane dacă se simte bine și se distrează n așternut.

Femeia berbec este întotdeauna puternică și încăpățânată, dar coarnele ei nu o fac neabordabilă. Dacă vrei să vezi cât de pasională este femeia berbec în dragoste, pregătește-te pentru multă adrenalină în viața ta.

Cum cucerești femeia Berbec

Femeia Berbec este o nativa puternica. Asadar, daca vrei sa stai pe langa ea, asigura-te ca poti tine pasul. E o luptatoare si isi doreste un barbat care sa puna umarul alaturi de ea.

Te-as sfatui sa fii sincer cu aceasta nativa. Nici ea nu te va minti, asa ca…daca ai ceva de spus…spune lucrurilor pe nume… cu blandete, totusi.

Fii punctual in relatia cu femeia Berbec. Ea este vesnic pe fuga, are multe pe cap si nu-si pierde timpul cu barbatii care o fac sa astepte. Iti va spune asta, iar daca vii cu scuze proaste, se va enerva si te va lasa in strada sau restaurant. Asa ca, ai grija cum gestionezi timpul.

Apoi, nativa Berbec prefera barbatii care stiu sa isi ceara scuze cand gresesc. Fii sincer, asuma-ti greseala, cere-ti iertare si fa tot posibilul sa o indrepti.

Vezi mai multe despre compatibilitate zodii!

Sursa foto femeia berbec : Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter