Fantezii sexuale care dăunează grav bărbaţilor

De Stela Moisescu, pe

Orice bărbat implicat într-o relaţie serioasă are anumite fantezii pe care speră că iubita lui i le va îndeplini. Poate că speră să fii de acord şi să mai aduceţi o altă femeie…
… în patul vostru sau să încerci în timpul sexului oral complicata tehnică de deepthroat.

În orice caz, reprezentanţii sexului opus râvnesc la anumite scenarii fanteziste, neştiind că dacă iubita şi-ar da acordul, ei ar trăi, probabil, cele mai dezastruoase experienţe sexuale!

N-ar strica să-i aduci următoarele argumente iubitului, dacă are una din fanteziile de mai jos, pe care tu nu vrei să i le îndeplineşti.

Există într-adevăr fantezii sexuale care dăunează grav bărbaţilor. Iată care sunt ele!

Sex în trei: încă o femeie în patul vostru

Este cea mai populară fantezie în rândul bărbaţilor. Dă click şi află nouă motive pentru care bărbaţii au această fantezie, potrivit sexologilor. Astfel, îşi confirmă bărbăţia, primesc atenţie dublă şi au parte de o privelişte demnă de filme porno. Totuşi, aceste aşa-zise avantaje nu sunt garantate.

De fapt, potrivit unor istorisiri, bărbatul este mult mai stresat de gândul că va ejacula prea repede sau că nu se va ridica la înălţimea aşteptărilor. Cât despre atenţia primită, în viaţa reală, femeile îşi doresc să fie satisfăcute, dacă au acceptat să intre în acest joc erotic, aşa că bărbatul respectiv va trebui să depună efort dublu pentru a le răsplăti.

Nu în ultimul rând, sexul în trei ar fi de preferat să se petreacă între persoane celibatare. Sexologii avertizează că sexul în trei este o experienţă riscantă pentru cupluri. Nu multe relaţii rămân intacte după ce o altă femeie s-a strecurat în patul conjugal.

Sex oral cu tehnica de deepthroat

Dacă nu îţi este familiară această noţiune, dă click şi află totul despre tehnica de deepthroat! Este vorba de o tehnică de sex oral în care penetrarea orală este cât mai adâncă şi ajunge să treacă de uvulă sau, mai popular, de omuleţul din cerul gurii.

Deepthroat-ul este o metodă de satisfacere a iubitului, de multe ori, inconfortabilă şi văzută drept „prea murdară” sau „înjositoare” de unele femei. Ei bine, mulţi bărbaţi şi-o doresc. Ei ar trebui să ştie că tehnica, încercată de o „amatoare” (a se citi femeie îndrăgostită şi lipsită de inhibiţii) are mari şanse să sfârşească prost pentru bărbăţia lor.

Adesea, reflexul farigian, le determină pe femei să îşi încordeze involuntar cavitatea bucală, ceea ce poate duce la anumite accidente nefericite. În plus, nu-i nimic romantic în a-ţi vedea iubita că se sufocă, tuşeşte şi îi vine să verse. Aşa că, este una din acele experienţe de care chiar te poţi lipsi în viaţă!

Sex în poziţii complicate

Iarăşi, sexul sportiv, adorat de atâţia bărbaţi, poate cauza accidente nefericite. În funcţie de poziţie, fractura de penis devine o variantă destul de probabilă.

Poziţia „femeie deasupra” este cea mai periculoasă pentru penisul său, spun sexologii. În timpul penetrării, când mişcarea este sus-jos, dacă nu nimereşte intrarea vaginului se va lovi, ori de osul tău pubian, ori de porţiunea din faţa anusului, şi ambele contacte îi provoacă durere, mai ales pentru că tu îl loveşti cu toată greutatea corpului. Forţa fiind atât de mare, creşte considerabil riscul de fracturare a penisului.

Dă click şi află mai multe despre cum îi poţi răni penisul fără să vrei în timpul sexului!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter