Cele mai comune fantezii sexuale ale femeilor

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Vineri, 16 ianuarie 2015, 21:48

Prin anii 1970 se credea că doar bărbații au fantezii sexuale. Multe s-au schimbat de atunci și chiar dacă sexualitatea femeilor este, încă, un subiect tabu, reprezentantele sexului frumos au un libido atât de mare, încât partenerii lor trebuie să facă eforturi, pentru a le satisface. Nu este de mirare, așadar, că nu de puține ori se întâmplă să aibă gânduri care să le facă să roșească. Află care sunt cele mai comune fantezii ale bărbaților.
Fanteziile se găsesc în subconștient, așa că uneori merg un pic mai departe decât ar vrea corpul tău.

Femeile vor să domine

Psihologii susțin că femeile care sunt relaxate în viața de zi cu zi au tendința de a deveni dominante în dormitor. Într-o lume care este, încă, a bărbaților, femeile visează să domine. Ele vor ca trupul lor să fie idolatrizat, iar ei să implore pentru mai mult. Cele mai comune fantezii ale femeilor care vor să domine includ: înșelatul iubitului, controlatul unui sclav erotic personal ori purtarea unui outfit din piele. Aceste vise se axează, de cele mai multe ori, pe femeia care primește plăcerea și bărbatul care i-o oferă fără întrebări.

Femeile vor să fie supuse

Femeile visează la fel de des sp fie supuse, iar fanteziile lor pornesc de la simplul act în care oferă plăcere bărbaților și merg până la asalt sexual sau viol. În opinia psihologilor, aceste fantezii, mai ales cele intense, ce presupun un abuz sexual, pot fi cauzate de felul în care cultura noastră erotizează agresiunea sau violența sau de un mecanism de vină. Supunerea presupune forță, iar femeile simt că se pot arunca în escapade sălbatice și nebunești, fără să se simtă ciudat sau vinovate în legătură cu asta. Lipsa vinovăției are legătură cu faptul că ea crede că a încercat să se opună actului sexual, dar plăcerea s-a produs oricum. Nu înseamnă, însă, că femeile vor să fie violate sau să piardă controlul asupra vieții. De obicei, acestea vor să fie supuse pur și simplu pentru că ar fi într-o poziție total diferită de cea în care se află în viața de zi cu zi și pentru că fac o alegere. În cazul unui viol real, nu ar fi alegerea lor.

Femeile vor să privească sau să fie privite

Voyerismul sau exhibiționismul se numără, de asemenea, printre cele mai comune fantezii ale femeilor. Indiferent că o fac într-un club aglomerat sau în fața unui geam mare, fantezia lor sexuală include un martor și poate fi și numai o cameră de filmat.
Specialiștii susțin că sentimentul de plăcere este dat de adrenalina care este eliberată de teama de a fi prinsă în act. Unele femei se simt puternice în acel moment, gândindu-se că pot, astfel, să seducă pe cineva de la distanță.

Femeile visează să intre în pielea altor personaje

Această fantezie include o interpretare simplă sau complicată. Interpretarea simplă poate însemna doar o schimbare de personalitate, fără a apela și la costume. Cea complexă presupune îmbrăcarea unor uniforme de profesoară, elevă, asistentă, pacientă sau striperiță și o atitudine fără rețineri.

Femeile visează să facă sex în grup

Sexul în grup este atrăgător pentru femei, pentru că este foarte stimulativ. Mai multe mâini vor examina fiecare parte a corpului și orice zonă erotică, indiferent că sunt mâinle unei alte femei sau a unor străini de care nu sunt atrase în mod normal. Aproximativ 15% dintre femei visează să facă sex în grup.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter