Ejacularea feminină – 6 tehnici ca să te bucuri de ea

De Raluca Cristea, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 18:58

Puţine femei au abilitatea naturală să ejaculeze. Ca să nu îţi refuzi plăcerea până nu demult considerată doar a bărbaţilor…

… ai mai jos 6 tehnici ca să te bucuri şi tu de ejacularea feminină!

Ce se spune despre ejacularea femeilor?

Teoriile şi discuţiile despre posibilitatea ejaculării feminine au devenit la fel de intense ca şi cele despre punctul G. De fapt, despre punctul G nici nu se mai vorbeşte la fel de mult ca acum câţiva ani. Chiar şi aşa, părerile sunt împărţite: unii doctori sunt de părere că ejacularea feminină este un produs al industriei porno şi actriţele au secretul lor pentru asta. Sunt contrazişi de numeroşi medici ginecolog şi specialişti care susţin că o femeie are capacitatea să ejaculeze în timpul orgasmului, dar capacitatea trebuie descoperită şi întreţinută.

Ejacularea feminină, pas cu pas, în 6 tehnici


Mai întâi, mergi la toaletă!

1. Relaxează-te! Majoritatea celor care cred în ejacularea feminină sunt siguri că multe femei nu se bucură de ejaculare pentru că nu ştiu cum să se relaxeze şi stau tot timpul cu gândul la ce gândeşte partenerul în timpul sexului sau dacă vor avea orgasm. Încearcă mai întâi singură, ca să eviţi un moment posibil stânjenitor în doi.

2. Cu degetele sau cu o jucărie erotică, neapărat îndoită la capăt, stimulează-ţi punctul G. În sex shop-uri găseşti jucării special pentru orgasmul punctului G. Dacă îţi foloseşti degetele, cu mişcări din ce în ce mai intense mişcă-ti degetul arătător (şi/sau cel mijlociu) ca şi cum ai chema pe cineva la tine.

3. Nu uita de stimularea clitoridiană! Poţi să stimulezi punctul G cu o mână şi cu cealaltă să îţi stimulezi clitorisul.

4. Bazează-te pe instincte! Ascultă-ţi corpul sau mai bine zis… vaginul! Nu te gândi dacă faci cum trebuie, dacă o să fie aşa cum vrei, doar concentrează-te asupra senzaţiilor. Dacă experimentezi sub presiunea faptului că trebuie să-ţi iasă din prima, atunci chiar nu va fi aşa. Dacă te lubrifiezi foarte tare, se poate să fii pe aproape.

5. Bucură-te aşa cum trebuie de orgasm! Când simţi că te apropii de climax, opreşte stimularea vaginală şi atinge-ţi doar clitorisul. Contractă muşchii vaginali şi ridică bazinul şi… gata!

6. Implică-ţi iubitul! Dacă vrei să experimentezi ejacularea cu el, trebuie să-ţi facă sex oral şi, când eşti foarte excitată, să te penetreze cu degetele. În acelaşi timp, ţineţi cont de punctele 1, 2 şi 3 de mai sus. Cel mai bine ar fi ca tu să stai întinsă pe spate. Când simţi că te apropii de orgasm, anunţă-l, ca să nu fie surprins. Unii bărbaţi sunt excitaţi doar la ideea de ejaculare feminină, alţii o înţeleg dar nu vor să fie stropiţi, la propriu.

Nu-ţi face griji dacă nu ejaculezi de prima dată când încerci. Chiar este foarte posibil să se întâmple aşa. Ştii ce se spune… ,, Repetiţia e mama învăţăturii”. Mai important este să te relaxezi şi să te distrezi. E vorba în primul rând de tine!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter