Ce caracteristici te fac iubita perfectă?

De DinDragoste.unica.ro, pe

Ce trebuie să fac ca să mă iubească? Cum să procedez ca să nu greşesc? Acestea sunt o parte dintre întrebările pe care ţi le pui mai tot timpul? Hai să vedem care sunt caracteristicile care fac din tine o iubită perfectă!
Fiecare om de pe planetă are gusturile sale proprii şi rareori acestea coincid cu ale celorlalţi. Bărbaţii nu fac nici ei notă discordantă şi tocmai de aceea este foarte greu să realizezi un top al calităţilor şi defectelor care te-ar putea apropia sau îndepărta de un bărbat sau altul. Evident, dacă punem la categoria excepţii pe bărbaţii care ar considera perfectă pe orice femeie care şi-ar arăta un minim interes faţă de ei.
Pe de altă parte, la fel ca şi femeile, şi bărbaţii îşi analizează posibilele partenere şi încearcă să determine încă de la începutul unei relaţii dacă respectiva îi poate fi parteneră pe viaţă sau nu. Şi făcând abstracţie de diferenţele dintre gusturi, vom încerca să analizăm câteva dintre atuurile generaliste pe care o femeie le poate avea şi care îl pot convinge pe un bărbat să o considere o posibilă soţie perfectă.
Cu menţiunea că acestea nu sunt absolute şi că, la fel ca orice liste sau topuri bazate pe generalităţi, şi în cel de faţă se pot strecura erori sau nepotriviri, în funcţie de cine şi de ce citeşte textul. Acestea fiind spuse, câte din caracteristicile de mai jos crezi că te definesc?

1. Nu îl sufoci cu iubirea ta

Stii ca are si el prietenii sai si ca din cand in cand simte nevoia de a se intalni cu ei la o bere/cafea/suc. Iar daca il iubesti cu adevarat, incerci sa nu ii suprimi individualitatea cu atentia ta si ii oferi sansa de a fi el insusi chiar si atunci cand nu e langa tine, iar lipsa lui te doare.

2. Ştii să te distrezi

Esti capabila de a uita pentru cateva ore de toate problemele de zi cu zi pentru a va putea distra impreuna intr-o seara de weekend, ai simtul umorului si stii sa te bucuri de viata. Dar…

3. …Eşti şi responsabilă

Nu iti petreci timpul liber doar in cluburi si stii ca viata nu e o petercere continua.

4. Te pricepi şi la treburi casnice.

Nimeni nu spune ca trebuie sa stai la cratita o viata intreaga. A fi o femeie independenta si moderna nu inseamna insa ca e normal sa nu stii sa gatesti nimic, sa nu pui mana pe nimic in casa si sa te mai si lauzi cu acest lucru. Si nu uita ca expresia „drumul catre inima unui barbat trece prin stomac” ascunde si ea un dram de adevar. Invata sa gatesti doua, trei feluri de mancare pe gustul sau si il vei cuceri definitiv.
Citeşte mai multe pe Dindragoste.unica.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter