De ce jură unii bărbaţi că nu se vor căsători niciodată?

De Stela Moisescu, pe

Există trei modele de bărbaţi care nu vor să-şi pună pirostriile cu femeia iubită: nonconformiştii, care nu văd rostul oficializării unei relaţii, precauţii, care au la activ…
… o căsnicie eşuată şi comozii, care nu ar schimba nimic la o relaţie care merge bine aşa cum este.

Pentru bărbaţi căsătoria nu reprezintă întotdeauna un pas înainte. Odată ce au spus „Da” în faţa Stării Civile aceştia îşi asumă rolul de cap al familiei, care vine la pachet cu o mulţime de responsabilităţi. Oricât de mult ne-am moderniza, bărbaţii vor dori să susţină în continuare familia, deci pe mamă şi copii, prin toate mijlocele.

Căsătoria schimbă pentru bărbaţi dinamica unei relaţii şi mulţi nu văd schimbarea în bine.

Vrei să ştii ce gândeşte un bărbat care nu vrea să se însoare cu femeia iubită?

Există trei modele de bărbaţi care fug de însurătoare. Iată care sunt motivele lor!

De ce jură unii bărbaţi că nu se vor căsători niciodată?1. Modelul Cătălin Botezatu: are un stil de viaţă extravagant şi o gândire nonconformistă

Cătălin Botezatu a mărturisit că fuge de căsătorie, pentru că nu i se potriveşte. Designerul a conchis că există şi alte metode de a-ţi exprima iubirea, în afara unui act oficial. Unde mai pui că, după spusele sale,  stilul lui de viaţă nu-i permite să acorde atenţia cuvenită unei femei.

Într-adevăr, există unii bărbaţi care se află într-o etapă a vieţii în care căsătoria nu se încadrează în peisaj. În timp ce unii afirmă că nu vor face niciodată acest pas pentru că el contravine unor principii de viaţă, alţii îşi modifică stilul de viaţă şi consideră că pot renunţa într-un final la burlăcie.

Ce poţi face tu în acest caz? Din păcate, nu poţi schimba din temelii gândirea unui bărbat şi nici stilul său de viaţă. Tot ce poţi face este să fii sinceră cu tine şi cu el, şi împreună să decidezi dacă puteţi rămâne un cuplu în aceste condiţii.

De ce jură unii bărbaţi că nu se vor căsători niciodată?2. Modelul George Clooney: a suferit o dezamăgire, iar acum suflă şi-n iaurt

Gearge Clooney face parte din categoria bărbaţilor dezamăgiţi în dragoste. Actorul a fost căsătorit timp de patru ani cu Talia Balsam, dar s-au despărţit în anul 1993. De atunci şi-a jurat că nu va mai păşi vreodată la altar, considerând că dacă a încercat o dată şi nu i-a ieşit, nu are sens să mai repete greşeala.

În cazul în care dai peste un astfel de bărbat este important să-i accepţi trecutul amoros şi să te resemnezi la gândul că a avut deja o mare dragoste, care l-a lăsat cu sechele. Din păcate, în acest caz doar trecerea timpului îi va confirma că poate avea încredere în relaţia cu tine, suficientă încredere încât să investească totul pentru totdeauna… încă o dată!

De ce jură unii bărbaţi că nu se vor căsători niciodată?3. Modelul Jon Hamm: este fericit cu relaţia, aşa cum este ea

Actorul principal din serialul „Mad Men” are o relaţie de lungă durată cu actriţa Jennifer Westfeldt, lungă de două decenii, mai exact! Chiar dacă actorul spune despre ea că este „marea lui iubire”, el nu e pregătit pentru o căsnicie cu acte. Ambii au fost martorii unor căsnicii eşuate, printre care şi cea a părinţilor lui Hamm, motiv pentru care cei doi preferă să rămână aşa cum sunt acum… împreună şi fericiţi!

Aşadar, un bărbat poate evita căsătoria şi din prea multă fericire în cuplu. Din moment ce vă purtaţi deja ca soţ şi soţie şi aveţi o relaţie armonioasă, căsătoria pare un pas în plus, care vă poate dezechilibra. Ai putea să-i explici în acest caz iubitului tău că tu vezi căsătoria ca pe o oficializare a relaţiei, ca pe o dovadă de respect şi recunoaştere.

Dă click şi vezi care sunt cei mai sexy burlaci autohtoni!

Foto: arhivă Ringier, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter