De ce nu ar trebui să începi o relație acum

De Adina Radu, pe

Lumea e plină de oameni care vor încerca mereu să-ți spună ce să faci și ce să nu faci. Majoritatea regulilor pe care o să le auzi în toată viața ta ta sunt de-a dreptul ridicole. Există însă câteva reguli care ar trebui să te oprească să începi o relație.

O relație nu înseamnă doar să fii cu cineva pe care placi, înseamnă să fiți amândoi la locul potrivit, emoțional și fizic pentru a putea construi.

Semne că nu ar trebui să ai un iubit în acest moment

  • Iei întâlnirile ca pe o joacă

Joculețele și flirtul sunt folosite de oamenii care nu caută o relație serioasă. Asta înseamnă că nu ești gata să fii iubita cuiva. Aceste jocuri duc la minciuni ce nu au loc într-o relație.

  • Îți place viața ta, așa cum e ea

Dacă ești fericită acum, când ești singură de ce ai vrea să schimbi asta? Ar trebui să ignori expresia „trebuie să am pe cineva”. Nu, nu trebuie.

  • Îți place atenția bărbaților

E firesc să îți dorești atenția celor de care ești atrasă, dar chiar îți dorești atenția tuturor. Dacă ți-ai dori o relație serioasă, ai vrea să captezi atenția doar a unui singur bărbat.

  • Pare a fi următorul pas

Te întâlnești cu un bărbat care te place și vrea o relație cu tine, dar tu nu îl placi chiar atât de mult, dar alegi să mergi mai departe, pentru că pare umrătorul pas. Nu ar trebui să te convingi întâi pe tine că acestă relație pornește de la sentimente reciproce?

  • Crezi că e ceva în neregulă cu tine dacă nu ai pe cineva

Trebuie să dispară percepția societății conform căreia o femeie este cu adevărat fericită doar lângă un bărbat și că scopul unei femei este să găsească partnerul perfect. Nu trebuie să te arunci în nicio relație pentru a fi fericită.

  • Toată lumea are pe cineva

Te-ai săturat să fii a cincea roată la căruță, așa că alegi să începi o relație cu cineva doar pentru a nu fi lăsată pe dinafară de prietenele tale. Dă-ți timp, nu forța lucrurile.

Sursa foto Northfoto

Citește și 5 semne ca ești într-o relație sănătoasă

Citește și De ce septembrie este cea mai bună lună pentru a începe o relație

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter