Cum arătau cele mai mediatizate cupluri din trecut

De Adina Radu, pe Ultimul update Luni, 22 ianuarie 2018, 16:33

După relaţii mediatizate care păreau că vor ţine o viaţă, multe cupluri de vedete s-au despărţit brusc. Însă au rămas imaginile. Iată cum arătau cele mai faimoase 5 cupluri din trecut.

Dana Nălbaru şi Călin Goia

Cei doi păreau să aibă toate şansele de a ajunge în faţa altarului, având în vedere că au avut una din cele mai longevive relaţii din show-biz, şase ani.

Nimănui nu i-a venit să creadă când, în 2005, Dana şi Călin au anunţat că se despart. Unii au spus că Dana ar fi fost infidelă, alții au spus că, din contră, Călin a călcat strâmb. Niciunul din ei nu a comentat aceste zvonuri. Însă Dana a vorbit despre această relație într-un interviu amplu, explicând că nu era fericită alături de Călin Goia.

„Cred că cel mai important lucru pentru o relaţie este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul şi cu totul altfel viaţa, în general. Am ştiut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relaţie”, a spus artista. De ce a rămas totuși alături de un bărbat care nu o făcea fericită? „Sunt foarte multe motivele pentru care rămâi cu cineva şi o viaţă, chiar dacă acel cineva nu-ţi este cel predestinat. Sunt multe motive care ne fac pe noi, femeile, mai proaste decât am vrea să fim, mai fraiere, mai resemnate, mai delăsătoare… N-aş vrea să spun că bărbaţii sunt nişte nenorociţi… Sunt multe motive pentru care am continuat această relaţie timp de aproape şase ani.”

 

Cum arătau cele mai mediatizate cupluri din trecut

Dana a mai spus că nefericirea din relație și-a pus amprenta și asupra sănătății sale. Făcea atacuri de panică foarte des, iar acestea au încetat atunci când a început relația cu Dragoș Bucur.

Astăzi, Dana Nălbaru este căsătorită cu actorul Dragoş Bucur şi au împreună trei copii, dintre care unul este adoptat. La rândul lui, Călin s-a căsătorit şi are un băieţel.

Ambele cupluri au facut nunta în secret şi preferă să ţină viaţa privată departe de ochii publicului.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter