Previziuni mondene. Cupluri de vedete care se vor despărți în 2019

De Oana Savin, pe
Nimeni nu intră într-o relație și nu se căsătorește anticipând când sau cum se va termina totul. Și multe cupluri care au făcut marele pas în 2018 au puține șanse ca iubirea lor să supraviețuiască în anul 2019.

Printre acestea se numără Justin Bieber, Ashlee Simpson și Danika Patrick. Ei s-ar putea confrunta cu acuzații de infidelitate, schimbări în viața de cuplu sau pur și simplu relația lor va urma un alt curs.

Katharine McPhee și David Foster

Previziuni mondene. Cupluri de vedete care se vor despărți în 2019

David Foster este de două ori mai în vârstă ca Katharine McPhee și doar ce a divorțat de Yolanda Hadid în 2017. În mai puțin de un an, el a cerut-o de soție pe McPhee. Dacă vor ajunge la altar aceasta va fi al cincilea mariaj pentru David și al doilea pentru Katharine.

Mai mult, el a fost invitat la nunta lui McPhee cu fostul ei partener de viață. Căsnicia ei s-a încheiat după ce a fost surprinsă cu regizorul Michael Morris în 2013.

De asemenea au existat zvonuri că Foster ar fi înșelat-o pe Hadid chiar cu McPhee, iar aceasta nu este chiar rețeta unei relații de lungă durată.

Hailey Baldwin și Justin Bieber

Previziuni mondene. Cupluri de vedete care se vor despărți în 2019

Hailey Baldwin și Justin Bieber s-au căsătorit legal în luna septembrie a acestui an, însă asta nu înseamnă că relația lor va rezista prea mult.

Cu doar cinci luni în urmă, Justin încă era îndrăgostit de Selena Gomez și declara că o vrea înapoi. Iar acest lucru nu îi place lui Hailey, care o urmărește frecvent pe Gomez pe rețelele de socializare.

Mai mult, Bieber nu pare să se afle într-un loc bun emoțional de când s-a despărțit de Selena în martie 2018. A fost văzut arătând nefericit și se pare că și-a lăsat cariera pe plan secund pentru a petrece timp cu soția lui nesigură.

Dakota Johnson și Chris Martin

Previziuni mondene. Cupluri de vedete care se vor despărți în 2019

De când a divorțat de Gwyneth Paltrow, Chris Martin nu a avut nicio relație de lungă durată. Sigura care a reușit să îl țină lângă ea mai mult timp a fost Jennifer Lawrence, cu care a avut o relație timp de un an, până ce au decis să pună capăt relației în august 2015. Și asta tot din cauza lui martin, care nu voia să își ia niciun fel de angajament.

După o relație cu Annabelle Wallis, de care s-a despărțit în 2017, Martin a început o relație cu Dakota Johnson. Chris este cu 12 ani mai în vârstă ca Dakota și formează un cuplu de aproape un an.

Pe lângă faptul că niciunul nu este foarte stabil, se pare că Paltrow nu o place pe Johnson.

Camila Morrone și Leonardo DiCaprio

Previziuni mondene. Cupluri de vedete care se vor despărți în 2019

Leonardo DiCaprio are o relație cu modelul Camila Morrone în vârstă de 21 de ani, încă de la începutul acestui an.

„Sunt îndrăgostiți și serioși. Au vorbit și despre logodnă”, a afirmat o sursă pentru US Weekly, care a precizat că cei doi își doresc și copii, dar că ea vrea mai întâi să se mărite.

Aici apare un mare semn de întrebare asupra relației lor. Leonardo a avut zeci de iubite modele și niciodată nu a cerut vreuna în căsătorie. De fapt, s-a despărțit de ele într-un an, maxim doi.

Khloe Kardashian și Tristan Thompson

Previziuni mondene. Cupluri de vedete care se vor despărți în 2019

Relația dintre Khloe Kardashian și Tristan Thompson nu a fost tocmai roz de când el a fost prins înșelând-o pe frumoasa blondă, cu puțin timp înainte ca aceasta să o aducă pe lume pe True, primul lor copil.

„Khloe și tristan continuă să aibă o relație fracturată. Ea continuă să facă ce vrea și nu este deloc fericită în Cleveland. Nu are niciun fel de suport acolo, familie sau prieteni. Tristan este plecat des, așa că este normal ca Khloe să petreacă mult timp în Los Angeles”, a afirmat o sursă apropiată celor doi.

„Nu îl părăsește. Nu vrea să fie singură. Îi este teamă să o crească singură pe True”, a spus o altă sursă pentru US Weekly.

Totuși, Khloe se referă la Tristan cu apelativul „tatăl lui True” și încă nu are deloc încredere în el.

Totodată, niciun membru al familiei Kardashian nu sunt de acord cu relație lui Khloe cu Thompson, așadar există mari șanse ca cei doi să se despartă în 2019.

Aaron Rodgers și Danica Patrick

Previziuni mondene. Cupluri de vedete care se vor despărți în 2019

Aaron Rodgers și Danica Patrick par să se străduiască un pic prea tare.

„Suntem două persoane cărora le place să fie unul în preajma celuilalt și ne iubim. Suntem îndrăgostiți”, a declarat Aaron în luna octombrie a acestui an.

Poate cei doi nu se află într-un loc bun al carierelor lor, însă spun că le place la nebunie să petreacă timpul împreună.

Pe de altă parte, tatăl lui Patrick nu l-a cunoscut încă pe Aaron.

Ashlee Simpson și Evan Ross

Previziuni mondene. Cupluri de vedete care se vor despărți în 2019

În cadrul show-ului televizat „Ashlee+Evan” a evidențiat anumite probleme de cuplu cu care aceștia se confruntă. Ba chiar emisiunea în sine a fost un motiv de dispută între cei doi.

Se pare că Evan nu a vrut să facă acest show în primul rând, în timp ce Ashlee a considerat că ar „da lovitura” cu el. Ba chiar a convins-o și pe Diana Ross, mama lui Evan, să apară.

Acum, emisiunea este pe cale să fie anulată din cauza ratingului scăzut, iar cea care ar putea să o salveze este Diana Ross. Pentru ca show-ul să continue, aceasta trebuie să fie de acord să apară în fiecare episod.

Potrivit unei surse apropiate familiei, Ashlee nu a primit vestea prea bine și a apelat la sora sa, Jessica Simpson pentru susținere.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter